dimecres, 8 d’octubre del 2014

Comunicat d´Esquerra Unida (EUPV) Simat.



Davant la sucessió d’esdeveniments, vídeos trets de context (de fa més de sis anys) pujats amb una clara intencionalitat manipuladora, desqualificacions personals i notícies capcioses que han sortit recentment en les xarxes locals i, de manera especial, en els perfils de facebook anomenats “Més Simat”, darrere dels quals no sabem qui s’amaga, i davant el ciberatac que semblen haver sofert diferents perfils de facebook, el col·lectiu local d’Esquerra Unida del País Valencià de Simat de la Valldigna condemna aquestes accions, les quals es perpetren de manera covarda i antidemocràtica amb la finalitat de difamar, crear crispació i enrarir el clima polític, i lamenta que es facen utilitzant l’anonimat i la tecnologia.

Esquerra Unida de Simat convida a la ciutadania, a les organitzacions polítiques i sindicals, i a totes les entitats locals, a fer servir les xarxes socials de manera responsable per a propiciar el debat i la pluralitat d’idees i d’alternatives, i aprofita l’avinentesa per a fer una crida a la solidaritat amb aquells altres col·lectius que, com el nostre, han estat objecte d’un atac inútil per part d’aquells que, amb accions com les que denunciem, han perdut la cordura, el trellat i la dignitat.

http://eupvsimatvalldigna.wordpress.com/2014/10/08/comunicat-desquerra-unida-simat/

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No entenc com un video del que no s'ha afegit ni borrat res, en el que unes persones lliures,sense coaccions recolzen a al PP pot estar manipulat, com pot desqualificar mes enllà de que les persones que intervenen per expresar la seua opinió es desqualifiquen elles a soles.
Fer públiques les declaracions que un polític va fer lliurement no se que pot tindre d'antidemocràtic.
Cadascú deu "apetxugar" amb el que diu i el que fa. I els senyors de la coalició EU-Arc Iris tenen moltes declaracions publicades susceptibles d'anar recordant.

Anònim ha dit...

Jo, que no tenia ni idea dels vídeos que s'anomenen ací, vull manifestar que estic totalment d'acord amb el comentari anterior. No veig cap manipulació. Els polítics com els que en aquest cas donen suport al PP, solen tindre poca memòria. Pense que està bé recordar les declaracions de suport al PP, malgrat ser d'EU. Dir que va ser el millor alcalde d'esquerres de Simat, és superfort i vergonyós.