divendres, 4 de setembre del 2015

Carta oberta a l’Alcalde de Simat...va a seguir vostè espolsant-se les puces?


 Arriba al nostre correu electrònic esta carta adreçada a l'alcalde.

Senyor Alcalde de Simat, com la majoria de veïns del poble saben, des fa uns mesos, un grup de voluntàries s’estan deixant la pell per fer-se càrrec i trobar-li família a un grup d’animals que alguns energúmens van abandonar el terme del municipi del qual vostè és Alcalde.
Com que el poble no té contractat cap tipus de servei de recollida d’animals, cosa que té l’obligació de fer  (Sí, que s’entere tothom), amb tota la bona voluntat, estes veïnes i veïns s’estan fent càrrec. Se les veuen i se les desitgen per traure diners, temps i esforç de baix les pedres,  cosa,  vull recordar-li de nou, és obligació del propi  Ajuntament.
Tal i com diu la legislació (pot consultar-ho al DOCV Ley 4/1994, de 8 de juliol, sobre protecció dels  animals de companyia) , és competència dels ajuntament tenir un servei de recollida d’animals abandonats, si no amb mitjos i personal propi, contractant el servei  preferentment d’una protectora d’animals del municipi o de la zona. Li torne a recodar, que el  seu Ajuntament, no està fent ni usa cosa, ni l’altra.
Estic segur que parle amb nom de tots els amants dels animals quan li inste, i ja de manera URGENT, a contractar amb una protectora des d’este mateix moment. Li recorde de nou, per si no té bona memòria, que la Safor, té des de fa anys, una protectora anomenada SPAMA, localitzada a la veïna localitat de Gandia i que mou cel i terra per trobar una llar a eixos milers d’animals que la gent incivilitzada deixa al carrer, gestionant adopcions inclús a l’estranger.
Senyor Alcalde, un Ajuntament no pot desentendre’s de les  competències que té assignades per llei, per molt que hi haja gent de bon cor que li traga del castanyes del foc i sap per què? per que és d’una irresponsabilitat enorme passar-li el marró a un altre, i més quan és u qui està governant.
Una última reflexió, a qui li passarà el marró quan un animal abandonat al seu poble provoque un accident perquè vostès es llaven les mans amb este tema... dirà que és culpa dels/les voluntàris-es...?
En les vostres mans està, treballar amb un grup de gent amb experiència i bona reputació com pot ser SPAMA, o seguir  “espolsant-se les puces” literalment , com està fent un dia darrere d’un altre des de fa tres mesos ja.

7 comentaris:

Vicent Company i Sancho ha dit...

Publicar coses sense signar, no deixa de ser perillós, tot i que la carta és educada, reflexiva i amb un contingut que jo comparteix, fil per randa. Salutacions!

Camot ha dit...

Bona nit Vicent;
La persona signant de l'escrit vol conservar l'anonimat per motius personals, nosaltres hem cregut convenient publicar-la respectant el seu desig perquè l'hem considerada com tu educada i enriquidora .

Anònim ha dit...

I tambe hi ha 4 borrajos al poble, tots els coneguem.¿ que farem o com es sentireu el dia k atropellen un xiquet ? Simat apoya economicament a families k esmorsen i berenen al bar, tenen teles de plasma etc ... tots ho sabem i callem. A l ajuntament hi ha algun k altre k no es guanya el jornal i ai estan i estan. A alguns bars del poble, la gent k treballa, treballa per 3€/h . A Simat hi ha molta gent obrers, netejadors etc.. treballant en negre i cobrant subcidis etc.. hi ha ki via de pasar cosetes ( tots ens entenem ) i no pasa res, tambe sabem qui son. Tot aço i molt mes esta a Simat i que ? Ni es de hui i este ajuntament o alcalde ni del d abans. Aço es Simat sin ley i no Alicia en el pais de las maravillas.

vendetta ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Soc l anonim d dalt, m agrada el teu comentari.

La Cotorra de Simat ha dit...

No es publicaran comentaris amb acusacions greus contra qualsevol persona.
Al que ha escrit el comentari NO PUBLICAT, la millor manera de què aclarisca el tema és anant a un jutjat a posar la denuncia corresponent.

Anònim ha dit...

Enhorabona pel comentari, però per la banda de darrere!!