divendres, 10 de juny del 2011

Ajuntaments de La Valldigna; demà entren les noves corporacions






Sebastián Mahiques, és l´únic candidat que té assegurada la seua elecció com a Alcalde.


Només Sebastián Mahiques (PP) de Simat, té assegurada la seua elecció com a Alcalde per haver guanyat les eleccions amb majoria absoluta.

Demà es formen els nous Ajuntaments a l´Estat Espanyol, i per tant a La Valldigna.




Després de les eleccions del 22 M, Tavernes, Benifairó i Barx no ténen encara clar qui serà l´Alcalde de la seua població, mentre que a Simat, el Popular Sebastián Mahiques serà l´elegit després de la majoria absoluta obtinguda a les eleccions.




A Tavernes, tot feia previndre un pacte tripartit entre BLOC, PSPV-PSOE i EU, però sembla que a les últimes hores estan ixint dubtes sobre el recolzament d´EU a eixe pacte. Si la candidata d´EU es vota ella mateix, Manolo Vidal (PP) continuarà sent Alcalde de Tavernes. Si es signa finalment l´acord, l´Alcaldia seria per al partit més votat, en este cas el BLOC, on Jordi Juan es convertiria en l´Alcalde més jove de la història de Tavernes.




A Benifairó, el PSPV-PSOE va guanyar les eleccions amb 4 regidors, però no amb la majoria suficient per assegurar-se demà la vara de comandament, el PP va obtindre 3 regidors, 2 més que les anteriors, EU va obtindre 1 regidor i el BLOC 1, perdent 2. Tot i que segons informacions, cada partit es votarà a ell mateix, per tant, Agustí Pascual tornarà a ser Alcalde de la població.

I a Barx, el PP va guanyar les eleccions, però tampoc va aconseguir la majoria absoluta, per lo que si torna a editar-se un tripartit entre PSPV-PSOE (2 regidors), Plataforma de Barx (2 regidors) i BLOC, no accediria la polèmica portaveu del PP barxera a l´alcaldia. Ara mateix també sembla complicat perquè Plataforma de Barx no està disposada a donar els vots al PSPV i tampoc al PP.




Demà, a partir de les 12.00h. als Ajuntaments de La Valldigna, ixirem tots de dubtes.





1 comentari:

Anònim ha dit...

BONA NOTICIA PER ELS PRODUCTORS DE CAVA I CARDUS TORNA AGUSTI