dijous, 16 de juny del 2011

"Maleïts rastells!!!"




El PP ja comença a aplicar la politica que es pot resumir en una frase " si ells són burros, mosatros doble", ens escriu el lector.




Ens arriba un e-mail d´un anònim veí de Simat criticant la primera actuació del govern del PP. Els polèmics bordillos de l´AV. La Valldigna.


Recordem que sempre que no es falte al respecte o s´ataque de manera personal, publicarem tot allò que ens envieu.






El PP ja comença a aplicar la politica que es pot resumir en una frase " si ells són burros, mosatros doble". El primer que ha fet es retirar els bordillos de l'Avinguda de la Valldigna, un altre gasto debades, No haguera segut més practic, barat i còmode per al vianants acabar la vorera de la qual ja tenien un muntó de bordillos ficats?

Si ara el carrer era estret per al transit, fent-lo d'una direcció, problema resolt, ara tindrem una vorera molt estreta, dos persones juntes no poden passetjar, aixo si els cotxes estaran ben amples.



Lector anònim de La Cotorra de Simat.

41 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi en pareix de categoria, estava fart de pasar tots els dies per damunt de les tapes del clavegueram.

Anònim ha dit...

ara vorem qui té més coneiximent, si la gent té que anar per la vorera (inexistent) o passetja pel mig la carretera posant-se en perill
una volta esta això creat que va estar mal fet, s´havera pogut acabar i haver creat una zona de passeig fantàstica.

Anònim ha dit...

faena de matalafer. això si a pagar-ho pocaropa! la gent passejava per ahí, ixien a correr en compter de fer una acera amb abrets i juntar font gran i font menor tornen a tirar a la gent a la carretera. SERAN BURROS!

Anònim ha dit...

tot enveja! exos bordillets el unic que feen era fer el karrer mes estret!

Anònim ha dit...

yeee asii la peña flipaa!! El PP no porta casi rees i ia esta llevant els bordillos dels collons i el .cat( 2 cosees k odiava de simaat)io estiic a favor del que a comentat abans.els bordillets lo unic k an donat son problemees!! i el .cat, es una parida de domini(el pijooor) ALE SEBASTIAAAN!!

Anònim ha dit...

El que toca, llevar eixa gorrinà que van fer i que a penes podien pasar dos cotxes! i mes cera? pa que? si yo fora l'alcalde les desmontaria totes, que totes les persones majors van pel mig la carretera..Lo de llevar els bordillets a sigul lo millor! VISCA EL PP

Anònim ha dit...

este anonim de abans te tota la raoo del mon, les persones majors van pel mig de la carretera! soles dic una cosa als k no estan a favor del PP http://www.youtube.com/watch?v=sYUe84QTNNw&NR=1 este es el milloor!

Anònim ha dit...

La solucio era posar els bordillos mig metro mes cap a dins i s´aguera qedat una cera mes ampla i un carrer prou ample tambe.
en una acera de 2 metros caben tres persones per a pasetjar arreu. no feia falta ferles de 3 metros.
Faena ben feta sebastian.

Anònim ha dit...

estee que a posat axo segur quee era alguns dels que manaven antes! anveeja toot!

Anònim ha dit...

sou poc burros i ara pa que volem eixa acera que total no es pot pasejar.. que la lleven i facen el carrer mes ample. tot anveja.

Anònim ha dit...

i tot este guirigall, per uns bordillets?pues si que estem aviats .ara cuant comencen les obres de retornar la font gran i menor tal i com estaven sera ella...perque van a fero no?

Anònim ha dit...

Molt ben fet. Ma mare va caure un bon bac abaixant del cotxe per anar a cal metge.

Anònim ha dit...

sobre lo d reformar la font gran i font menor jo pense q el mal ara ja esta fet, la font gran encara te un pase, esforçantme molt, pero la font menor.... mare meua. sacabat el tripartit i no van ser ni per a plantar plantes en la baixaeta esta de terra que hi ha, ha estat tota plena de brosa de un metro de altura,(en el meu bancal hi ha menos brosa q ahi)L´unica solucio q li vec jo ahi seria colgaro de arena en 10 o 12 camions iau, pero lo q dia, el mal ja esta fet.
mes val invertir diners a lescola abans de q caiga algo mes.

i ja q parlem de fonts, q a pasat en la font del pla de corrals q falta lo q hi havia de ferro? ho han furtat per a la xatarra?

Sebastian, si lliges açò, fes el favor de fer la font roja com estava abans, no deu ser molt car de fer i segur q costaria 10 voltes menys q lo q hi ha ara.

Anònim ha dit...

yo soc vei,antes els cotxes passaven mol forts amb el consecuent perill per a nossaltres.cuant ficaren els rastrellets els cotxes ya no passaven tan forts.com a vei tinc ara algo mes de por de eixir al carrer en els meus fills.

Anònim ha dit...

ves per dalt la acera i cruça per el pas de peatons

Anònim ha dit...

i mira abans de creuar encara q siga pas de peatons.
tan simple com això

Anònim ha dit...

ala ja tenim aci a don simple,que algù li explique a don precabido que vol dir la paraula "accident",i que sempre sera millor que anem tots un poc mes aspaiet(veiculs inclosos)per evitarlos...

Anònim ha dit...

asteu tots grillats.. En el programa electoral,posava el que anava a fer i a guañat per majoria absoluta, quee mes vol la gent? no estem en democracia? pos ale el PP ome

Anònim ha dit...

don precabido no deu tindre xiquets,ni sap q este carrer es el mes transitat del poble.

Anònim ha dit...

El mes transitat es el carrer del Sol que pasen els camions casi per dalt les voreres.

Anònim ha dit...

camions ne putxaran ben pocs de ara endavant,cuant tanque la cooperativa i es queden dues centes persones a atur.

Anònim ha dit...

Soc el don precabido, al q tinga por d anar pel carrer q es tanqe en casa i q no ixca mes, mare meua, si en simat anem aixina, en valencia q... No agarrarien ni el ascensor per a baixar del piso. Tu vols fer llastima o algo, o esq ara q tens fills el preocupa q circulen per la carretera. Jo pase igual per el teu carrer ara q quan estaven els bordillos, exactament igual, el q va fort, va fort per tots els carrers,
A mi tambe em molesta q vagen forts, pero anant precabido com diuen per aci sobra. Atropellaments aci en simat q jo recorde 2, en mes de 30 anys.

Anònim ha dit...

Respecte a la coperativa, fa 3 anys larrova de taronges a 1,50€ en la cope, esta any i lany pasat a 3€ fora d la cope, em sap mal per la gent q sen anira al carrer, pero ja em perdut masa euros. Tots cobren com a ministres i els q portem les taronges a pagar prestamos x a q cobren ells, en dos anys e tret beneficis, q ja feia anys q eren tot Perdues.

Anònim ha dit...

don precavido;clavarmos en percentatges de atropellaments en un poblet com simat crec seria de molt mal gust per peart de tots,precisament perque en els dos acabaren de la pitjor manera,i no voldriem que ne pasara ni un mes em 1000 anys ò mès.tenim que anar espai tots,pero es obligacio dels governants de turno fer les infraestructures que calgen per evitar el maxim posible els accidents,al igual que facilitar els accesos als que eu nececiten.que es gasten els NOSTRES DINERS en fero el millor dels millors posibles i despres nosaltres...ja anirem espai.

Anònim ha dit...

Els camions de pollastres que van a Barx, tambe pasen pel carrer del Sol. i els autobusos de Jose Mari. Pero crec que aparqueu dos rodes dalt la cera no??

Anònim ha dit...

La Cooperativa si tanca es culpa dels socis, ja que son ells els que han tolerat la situacio i els personatjes que elegiren

Al menys Simat no a aguantat als seus anteriors electos

Anònim ha dit...

pal de dalt nomes una cosa¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡IMBECIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL!!!!!!!!

Anònim ha dit...

al q diu imbecil deu de ser al president de la cooperativa,o es ca-galera.la veritat es q als dos son uns impressentables.

Anònim ha dit...

Pero aso anava de rastells o de cooperativa. Esque sen ixiu de mare xe.

Anònim ha dit...

don precavido diu:
les mesures per a controlar la velocitat a simat q es, omplir el poble de bandes sonores?
o fer campanya per concienciar a la gent del perill d´atropellament dins el poble?

Anònim ha dit...

Omplir el poble de bandes sonòres ja ho va fer Serra, no???

Anònim ha dit...

correcte, aneven barates en eixa epoca

Anònim ha dit...

Per al que a dit ¡¡¡¡IMBECIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL!!!!!!

Aixo son tots els teus arguments?????????????????

Anònim ha dit...

pal de dalt.21:16.gracies a eixa cooperativa,hi hageren molts anys de gran oferta de treball a simat.eren temps que la edat escolar era fins els 14 anys,i encara que a eixa edat encara que et parega mentira,el que mes i el que menos ja estavem farts de anar a tirar pa la brosa,traure llenya,escampar fem i tot el que li calgera als bancals del pare o del tio o del vei...el que no volia seguir estudiant total era anar a buscar al cap de cuadrilla o portu i en setembre ja tenies que estar de bon mati al pont de la font gran i a collirles.es un example qque et pose perque son tantes les ventatges que an hi hagut que nececitaria un llibre.parlar i comentar encara de forma guasoneta la tonteria que as dit de donarli la culpa als pobres socis que an arribat a pagar despues de que li les culliren.no tens ni p...a idea de lo que parles.

Anònim ha dit...

una cosa q no entenc jo es q com pot ser q les empreses de taronja privades funcionen be i les cooperatives vagen tan mal?
Algu te idea de açò?

Anònim ha dit...

Sóc soci d'aquesta cooperativa des de la seva fundació,

Aquesta Cooperativa la va fundar una generació de gent honrrada, amb pocs mitjans i pocs estudis però molt esforç i esperit de treball, amb això van aconseguir una empresa estable per a ells i els seus descendents.

Lamentablement això no s'ha mantingut en la següent generació, la Cooperativa ha caigut en mans de gent sense escrúpols que l'ha portat a la situació actual.

Vulguem o no aquesta gent l'han triat els Socis (que lamentablement no són els mateixos que la van fundar), i d'aquests és la responsabilitat final i les conseqüències, els Altres s'aniran de rosetes a casa amb els seus bons sous a la butxaca i seves bones jubilacions.

Els Socis la van crear i els Socis han permès que la s'enfonsin

Em sap greu si ofenc a algú

Anònim ha dit...

Qui a diu que les empreses privades de taronja funcionen be. Ves a Benifairo i preguntao, van pero no com ells voldrien, fa uns anys es feien de fer hores i turnos, pero fa dos o tres temporades que estan fen fluixos tots.

Anònim ha dit...

esta clar q en temps de crisi cualsevol empresa, siga del q siga te menys faena q abans, pero lo q hi ha a la cooperativa son chupopters.
la gent lo unic q diu esq tenen un sou molt pero q molt be, pero q molt be.

Anònim ha dit...

Pos tambe tens rao, estos no perdonen el primer de mes per cobrar.

Anònim ha dit...

i vinga q demanar prestamos per poder pagarse el jornal, sueldos de 4000 i 6000 euros. aixina com te q anar avant si cobren igual q l´alcalde de castello.

Anònim ha dit...

Que fort aixo no eu guanya ninguna encaixadora en una temporada.