dilluns, 27 de juny del 2011

Iniciativa al facebook per no perdre la festivitat de Santa Anna

"Dansà" de Santa Anna, a les portes de l´Ermita.

S´ha creat a la xarxa social Facebook un grup on es preten agafar iniciatives de veïns i veïnes de Simat, per tal de que la festa no es deixer perdre.

Després de molts anys, aquest any la Festa de Santa Anna s´ha quedat sense festers, i en principi no hi han activitats preparades.

Ara, des de la xarxa Facebook, i amb més de 200 membres incorporats al grup, sembla que es podrà recuperar o portar a terme alguns actes, per tal de que la "flama" d´aquesta festa tan arrelada a Simat no acabe per perdre´s definitivament.

... i és que la crisi econòmica actual està minvant en tots els sentits.

Adreça del grup "PENSEM ALGO PER A LA FESTA SANTA ANNA 2011":

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Si per l´ajuntament fora desapareixeria la festa, els han dit:no patiu de res, teniu tot el nostre suport, vos ajudarem a pagar, PAGAREM LA DOÇAINA!
Vergonya tindrien que tindre los populares de pagar sols la dolçaina que al fi i al cap val 300euros

Anònim ha dit...

Hi ha q tapar el forat q ha fet el tripartit

Anònim ha dit...

a tu si que taurien de tapar el forat...

Anònim ha dit...

Del nas????.

Anònim ha dit...

es deveres, estem en crisi

Anònim ha dit...

el tripartit no ha deixat cap forat però era més facil governar quan es vau trobar les arques de l´ajuntament ben plenes ehhh? a vore si ara sou tan valents ara que no te diners ningú

Anònim ha dit...

pues eu degeres de notar tù el que estageren ben plenes xicon/a.perque personalment jo ni vaix notar res entonces ni crec que note masa ara.si no curre es de la unica forma que eu notarè...i no poquet.

Anònim ha dit...

q ganes de criticar teniu tots.hem pgat la voluntat de 10 euros no? i hi ha qui no té ni per comprar el pa . pero de segur q hi haurá bons soparots per alguns i els pagarem entre tots.