dissabte, 7 de març del 2009

el Director de RTVV va rebre també roba de "la semana fantástica de MILANO"


Pedro García, Director de RTVV i també beneficiat a "La Semana Fantástica de Milano"



La Cotorra tenia constància ja des de fa dies de la implicació d´un alt càrrec (el més) de Canal 9 amb la suposada trama de corrupció que acusa al PP Valencià amb el seu President Francisco Camps com a principal sospitós. Però La Cotorra ha preferit que es fera públic a algun mitjà de comunicació (La Cotorra no ho és, és un blog) o a les pròpies Corts perquè si així i tot, ens acusen i ens amenacen amb els tribunals...
El diari EL PAIS fa públic avui la implicació en el cas del Director de RTVV Pedro García, encara que Pedro García no apareix com imputat però si destinatari de regals procedents de la ja famosa tenda Milano per part d´ORANGE MARKET, del Alvarito "el Bigotes".
Ara La Cotorra ja s´explica perquè a Canal 9 ni a Ràdio 9 apareixen informacions sobre el cas de corrupció, ni molt menys de declaracions de l´oposició del PSPV i del BLOC a Les Corts Valencianes.
...el pitjor de tot és que La Cotorra sospita que açò encara no ha fet més que començar (fins i tot aquesta trama arriba a La Valldigna per pagaments fets per part de la Fundació Jaume II), i que si ara no aprofita el PSPV-PSOE per fer una oposició ferma i dura, haurà perdut una bona oportunitat de donar-li un bon cop a la cara al PP de Camps, Fabra i altres "fitxes" del montó...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra, un Blog també és un mitjà de comunicació

Anònim ha dit...

cotorra investiga i veges com esta lo del trinquet que comença a fer pudor

Anònim ha dit...

m´han dit que per la semblança de la web d´arc iris a canal 9 i d´alguns del pp que van arreglar-se lo seu, van a ficar una sucursal de milano a simat.
es veritat? investiga cotorra

Anònim ha dit...

Quina primícia cotorra, quina notícia més insignificant per als mitjans de comunicaciò!!! No s'haenterat ningú!! (bueno si en EL PAIS posa algo molt xicotiu)
Cotorra, voles a nivell de terra

Anònim ha dit...

cotorra, ens podries dir el nivell d´impagaments per delictes urbanístics com està a Simat... jajajajaj

això també fa olor...