dijous, 12 de març del 2009

la Mancomunitat de La Valldigna, a punt de volar pels aires



L´Alcalde de Simat, Eladi Mainar criticat per alguns sectors per fer "negoci" amb la Manco i l´Editorial La Xara, ha estat l´únic polític de La Valldigna en fer front al "caciquisme" de Manolo Vidal a la Manco.
La Cotorra de Simat, també s´ha assabentat de la mogudeta sessió de la Mancomunitat de La Valldigna d´ahir dimarts.
Sembla que al PP no li sembla bé en ningun cas anar de secundari, i ara, amb minoria a la Manco, i sense l´Alcaldia de Simat, està que "trina" amb els seus "enemics" polítics. Manolo Vidal, aspirant a amo de La Valldigna, cacic per obra i gràcia de la Santa, Santa Maria de Valldigna, ha vist com als seus senyorets "feudals" han estat desapareguent poc a poc de la primera línia política. Primer Sebastián Mahiques, que no acaba d´acceptar la pèrdua de l´Alcaldia per mitjà d´un sistema legal, democràtic i que el seu propi partit si que utilitza de manera ilegal i mafiosa en nombrosos pobles per "comprar" regidors d´altres formacions amb la finalitat d´accedir al poder. També de rebot ha afectat a la Manco, on el President del PP també, veu com són majoria els partits d´esquerres.
Curiosament, qui va llançar dures crítiques a la gestió de la Manco, a com es gasten els recursos, i al malbaratament de diners públics aportats per cada poble per a la contractació de gent afí a cert partit ha estat Eladi Mainar, Alcalde de Simat, acusat en diverses ocasions d´aprofitar-se de la Mancomunitat per a la seua editorial. Si que s´haurà aprofitat poc doncs! ...si s´ha aprofitat. perquè hui en dia, qui es fa ric editant llibres? ...Editorial Planeta...?
si l´aportació de 90.000 euros de Simat, es només per fer la festa durant 1 cap de setmana a l´any, ja estem tardant en agafar el mateix camí que Barx, ara, si realment es vol fer "Valldigna", haurem d´esperar a traure dels Ajuntaments als senyorets caciquils de la comarca.
...i es que La Cotorra creu que massa temps està el PP de la Valldigna, i concretament el PP de Manolo Vidal com a "Pedro por su casa", escandaloses són les aportacions anuals de La Valldigna a associacions afins a ell i que en poc beneficïen per no dir en res a pobles com Simat, Benifairó o Barx.
...la Cotorra intentarà recollir més informació

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Tinguereu arranca de Cotorra però parada de teulai

Anònim ha dit...

Home, també es diu que l'enfado de l'Eladi no és per oposar-se al PP sinó perquè el PP no li deixa que edite els llibes com abans feia amb Agustí, i també perquè ell tenia tot l'interés a ser el president.
Demà divendres vorem qui ha editat el que s'anuncia que presenten i eixirem de dubtes. Caldria també que ens digueres quants llibres de la Mancomunitat ha fet la Xara ultimament, perquè sembla que zero patatero.
Cotorra, no ens vengues la burra!.

Anònim ha dit...

Home, Cotorra, que se't veu el plomatge. Normal que critique l'Eladiet, que per alguna cosa és el segon partit i ha d'exercir de "cap de l'oposició" en ser l'únic alcalde que te el Pesóe a la Manco.
Ja només faltaria que eixa tasca la feren els altres microscopics partits que hi ha.
Com diuen ací dalt, no ens vengues la burra.

Anònim ha dit...

doncs a mi em pareix bé, al PP ni aigua. si fa malament i si no fa també... AÇÒ ÉS SIMAT!

Anònim ha dit...

definitivament aquest bloc el fa el PSOE simater ?


doncs posseu un simbolet o algo, no ?

Anònim ha dit...

Ai mare no jo no vull ser llaurador ai mare jo vull ser Editor

Anònim ha dit...

cuants llibres comprats i sense trellat i al fem

Anònim ha dit...

Ens eixim de la paxuxada-comunitat, 90.000€ a la buxaca.

40.000 € per organitzarnos la nosra programació cultural (no estaria mal que poguerem fero amb Benifario per estalviar costos).

50.000 per la entrada del Trinquet, és demana un hipotiecari a 25 anys de 500.000 € el
que supondría una cuota anual (en el actual euribor de 27.000 € aproximadament).

Tots els anys dels 90.000 €

27.000-35.000 ( depenet del euribor) per el prestec i la resta.

63.000-55.000 € per activitats culturals i altres despeses.

I si no hi ha prou algun assessor el podria pagar el seu partit i no el poble.

Anònim ha dit...

gràcies SOLBES!

Anònim ha dit...

DE RES SEBA

Anònim ha dit...

Esta web no s'actualitza. Deuen estar beguent cardús.