dimecres, 4 de març del 2009

està Canal 9 darrere de les gestions del Trinquet?


Trinquet "blau" de Genovés, ens el pintaran a Simat?
Segons ha sabut la Cotorra, Canal 9 s´ha pogut interessar en les gestions per la recuperació del Trinquet de Simat. L´objectiu seria convertir el Trinquet al format "blau", com el de Genovés. La Cotorra té constància dels possibles contactes entre responsables de RTVV i el regidor d´esports de Simat per tal de veure les possibilitats i la viabilitat econòmica.
Què volen que els diga? la Cotorra dubta molt de que Canal 9 tinga recursos econòmics ara per tot açò. La cara positiva seria que podria arribar finançament extern, però la negativa són els mateixos objectius del Trinquet de Simat, que el govern de l´Ajuntament s´ha cansat de dir a "bombo i platillo" que és enfortir la cantera i l´escola. De fer-se un Trinquet "blau" passaria a ser un Trinquet purament comercial i aniria contra els interessos de la pròpia gent(i xiquets) de Simat.
...ho deixem en suposicions tot (que després a La Cotorra van amenaçant-la per ahí que té informació privilegiada!)

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Que els xiquets es pegaran més bacs o aprendran menos en un trinquet blau?? Serà exactament igual, pero adaptat als nous temps. Es que escolteu la paraula "comercial" i cregueu que s'acaba el món.

Anònim ha dit...

cotorra no sigues aixina ... pues estem fent el que podem per fer un club de pilota a Simat i al mateix temps una escola de pilota on per part meua podra participar tot el mon.... llevateu del cap que el futur del trinquet es sense cap dubte l`escola i sobretot els xiquet..... xiquets = futur

Anònim ha dit...

PINTARAN TAMBÉ UNA GAVINA EN LES PARETS,O CREGUEU QUE ELS TRINQUETS DE BLAU TÉ ALTRA RAÓ.

Anònim ha dit...

lleveu-seu del cap que no ho faran... es mes cotorra sapigues que ara volen fer el mateix que en Genoves però en un altre trinquet però sens el blau... si no com tota la vida blanc amb pilotes negres .... informat be cotorreta

Anònim ha dit...

Blau és el color dels teus ulls
dels teus ulls, dels teus ulls...
dududua dududua
per això, sé que mai més
et podré oblidar....
Alegria, alegria que Pasqua ve!!


I ara perquè no discutir del sexe dels àngels? O del de la cotorra.

Anònim ha dit...

yo tengo entendido que la cotorra d simat es gay es mas hay fotos donde...... asi que tambien podriamos hablar de las relaciones sexuales de este tiparraco no???

Anònim ha dit...

que ixquen les fotos que serà molt i molt divertit ... no sabia jo que les cotorres tenien opció sexual, bé que podien ser gais, heterosexuals i eixes coses que fan els humans amb nom i cognoms ...

Anònim ha dit...

cotorra, si l´objectiu era poder dir millor la informació que els "maleducats" arquers, està bé, ara el problema és que tots els tarats escriuen ja ací!

igual tindràs que moderar els comentaris, és un consell

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ma germana, escolta el consell.

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que tenen que dixar-ho aixi, LLIURE PUBLICACIÓ, aixi es vora el plumero d'aquesta cotorra qua a lo millor resulta que es del CGLS o el col.lectiu LAMBDA, i que a més contà amb el vist-i-plau, del Sr. Alcalde que li pasa entrevistes i del govern que li consenteix dir totes les barbaritats i manipular tot el que vol.

Jo ho trobe ideal, aixi la bomba que han creat els estallarà en la cara

Anònim ha dit...

Estos ppros i arquers es pensen que tot el poble està en contra de la moció,la plaça estava plena per la banda de darrere el 4 d'agost.Que ningú pot crear un bloc per a dir veritats i no les barbaritats i mentides que es diu al bloc d'Arc.La gent d'esquerres encara som una miqueta intel·ligents i poden crear un bloc,es prou fàcil,sense recorrer a institucions públiques que per lo vist el PP utilitza prou per al profit personal.

Anònim ha dit...

M´importa un ou en qui es gita la cotorra o la regidora d´este o l´altre partit. i crec que a tots vos deuria importar el mateix. o ara encara anem amb tonteries i homofobies?

Anònim ha dit...

jo espere que cap regidor del tripartit estiga darrere d'aquest projecte, sense nom, sense responsables i tan difamador i perilló o més que la web d'un partit polític definit com es arc iris-EU, altra cosa es el que diuen, si no n'esteu d'acord ho denuncieu, pero si feu el mateix perdeu la poca credibilitat que us queda, que comença a ser ben poca

Anònim ha dit...

quina difamació ha fet esta web?