dilluns, 2 de març del 2009

Congrés del Bloc: aturat el gir cap a la dreta

Enric Morera, re-elegit Secretari General del Bloc.

* Després de la polèmica per el gir a la dreta que anava a pegar el partit, ha estat decisiva la intervenció dels sectors més esquerrans i progressistes de la formació, no acceptant i guanyant el NO a la ponència d´acceptar els símbols blavers.

* El BLOC presenta una renovació quasi completa de tota l´executiva, i a exepció d´un dels membres, presenta l´executiva més d´esquerres des de la desaparició de la UPV.


* Amb un PP corrupte i feixista, amb un PSOE a les ordres de Zapatero i una EU més desunida que mai i de caràcter comunista-espanyolista (amb l´acceptació de totes les banderes valencianes i espanyoles), el BLOC es reafermarà com la única opció nacionalista valenciana vàlida per al futur.
* Contra l´horitzó bi-partidista de les Corts Valencianes, ara mateix el BLOC seria la única opció de canvi real.
* L´acte de clausura va acabar amb "La Muixaranga" i replet de banderes quatribarrades, tot el contrari del que alguns mitjans interessats d´informació han fet públic.
* Rectificar es de savis, i com ha fet el BLOC, la Cotorra també rectifica i dóna l´enhorabona per aquest "gir" cap a l´esquerra nacionalista.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Això és el que busquen ells i on vos troben, ignorants, que ens enfrontem ! La senyera amb el blau ni és espanyola ni és del PPSOE, és patrimoni del poble valencià, i el que fa el BLOC és sumar-la a la resta de símbols, però aquestos no tenen sentit si la societat no té sentiment de poble. Anem a pams que aquest país necessita més feina i menys enfrontaments entre qui l'estimem.

Anònim ha dit...

Si el valencianisme s'uneix tant li fot sota quina bandera ho faci. La bandera amb la franja és la de València i ara també la d'una comunitat autònoma (cosa que no és, ni substitueix, un país ni el regne històric que té al darrera). La bandera del país, el dia que el valencianisme tingui èxit -i només l'hi pot tenir unit- serà la que decideixin. De moment només són 3 províncies, els catalans de més cap al nord 4 i escaig, i els illencs una altra.

Anònim ha dit...

Estic orgullós de ser valencià, estic orgullós de ser Bloc, l'únic partit que defensa els interessos dels valencians en tots els sentits, econòmics, culturals, socials etc. El ppsoe son centralistes espanyols que defensen els interessos dels espanyols. Els que parlen mal de Bloc es gent que no te estima a la seua terra ni a la seua llengua, mes al contrari vol que desaparegua el valencià/català. Valencians DIGNITAT COM A POBLE, i confiança amb el Bloc.

Anònim ha dit...

com a valencià, hem sent molt a gust recolzant al BLOC, els espanyolistes del PPSOE, els comunistes espanyolistes d´EU/ARC IRIS, tots lladrant contra el Bloc... ANEM BÉ!

NOSALTRES NO TENIM SUCURSAL A CAP LLOC!

NI EL NOSTRE LÍDER PARLA NOMÉS CASTELLÀ! EH? MARGA SANZ!

Anònim ha dit...

Per ofrenar noves glories a Espanya el Bloc va saber lluitar,i en la feina els companys en dien Burro,animal per ofrenar.....

Anònim ha dit...

Bé tio. Esta notícia és mentida. Així de clar.

Anònim ha dit...

A mi em dóna igual un tros de blau o no. Les banderes i escuts canvien al llarg de la història i sino mireu i consulteu la de tots els països des del segle XVI, p.e, fins el dia d'avui.

Per mi que siga tota en blau si d'ací 200 anys continua parlant-se la meua llengua, existeix el meu país i puc dir-me "sóc valencià".

Y con los vientos que corren, con un PSOE-PP unidos contra todo lo que no sea Madrid, Madrid... Què difícil ho veig!!

xé, collons, mireu que passa al País Basc! Si és la mateixa jugada que ens feren ací fa 20 anys,
quan PSOE (sempre el PSOE per molt que es vista de lagarterana) i la UCD (avui PP) units per canviar la via de l'Estatut, reconeixer la lengua valenciana, l'himno, etc. etc.
O sou molt joves alguns,hi ha poca memòria o no es llig massa.

Anònim ha dit...

Resulta patètic observar com tracteu de justificar la vostra claudicació davant el nacionalisme castellà. No perdau temps, digue-ho clar. Ser fallero dóna vots. Doncs tots falleros. i prou. No teniu necessitat de donar justificacions absurdes. És patètic, que si les banderes del segle XV, que si tant fa un tros de blau.... TOTALMENT ABSURD I PATÈTIC.

Anònim ha dit...

Ací ningú justifica res. Continueu lluitant per un tros de blau i voreu. Què en trenta anys i no-se-quantes eleccions encara no haveu aprés la lliçò? Doncs a l'escola que hi ha molt a aprendre!
I quan munten la reserva india dels "sense blau" (i sense res més)apunteu-vos-hi.
Ja ho va dir aquell home de Sueca (poc més o menys): Els teus enemics seràn els primer que et negaran que canvies... si no canviant tu, ells continuen guanyant!.

Anònim ha dit...

Ací ningú justifica res. Continueu lluitant per un tros de blau i voreu. Què en trenta anys i no-se-quantes eleccions encara no haveu aprés la lliçò? Doncs a l'escola que hi ha molt a aprendre!
I quan munten la reserva india dels "sense blau" (i sense res més)apunteu-vos-hi.
Ja ho va dir aquell home de Sueca (poc més o menys): Els teus enemics seràn els primer que et negaran que canvies... si no canviant tu, ells continuen guanyant!.

Anònim ha dit...

El que pasa es que la cotorra està molt a prop del regidor Juli Ibañez proper al BES, i segurament t'ha estirat les orelletes cotorrils que tens, en algun despatx o des de la xarxa ...

Diumenge dieu unes coses sense aprovar-se res (i segurament sense disposar d'informació), i dilluns les desmentiu, i utilitzeu els comentaris per desacreditar o menysprear a la gent que si s'ha documentat on ha pogut, (diaris), mentres vosaltres pujats al cadafal del poder, es cregueu els amos de la informació, per que ho montat un blog, on lloeu els trapixeos sociates, i on festejeu ara amb els amiguets del bloc, tal vegada després amb Esquerra Unida, per fotre al BLOC, més endavant, i de moment a ESQUERRA no la toqueu, pero voldria saber per quan els socialistes simaters tenen previst atacar als seus socis, per que això es previsible que pase ....

que opineu sociates ?

Anònim ha dit...

Bé, podeu llegir alguna coseta més i molt bona a:


http://picam.info/num/02/la-repercussio-mediatica-del-congres-del-bloc/