dissabte, 28 de febrer del 2009

L´aigua de Simat, de gestió privada a gestió + privada.


* L´anterior Govern del PP va enganyar a ERPV i a tothom per a que els aprovaren desfer-se de l´empresa Aquagest a canvi de crear-ne una de pública.
* El PP va designar a una empresa de Simat per a fer-se càrrec de la gestió de l´aigua sense haver tret concurs públic ni parlat amb altres empresaris del sector.
* Ara a l´entrada del tripartit, tot continua igual, es més, s´ha fet un contracte amb aquesta empresa (Germans Martínez), i tampoc s´ha tret a concurs públic, cosa que La Cotorra no acaba d´entendre.
* Al final s´ha passat de gestió privada professionalitzada a gestió privada local, el mateix, el pitjor, que no s´haja fet concurs públic entre les diferents empreses de Simat i d´empresa pública, no es sap res.
* Arc Iris, molt crítics amb la gestió del Govern, exigint responssabilitats també per l´aigua, al ple de dilluns on es tractava el tema i amb convocatòria prèvia, no es va presentar el seu Regidor, tot un eixample de "dedicació" a la ciutadania.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Mario, uns dels homes amb més poder de Simat.

Anònim ha dit...

cotorreta sapigues que cuan es fa oferir a Germans Martinez també es fa oferir a Fontaneria Llinares ( Paco al Moreno ) i ho rebutjà.....

Anònim ha dit...

Pues veniu'se'n a Tavernes i sabreu lo que es bo. El PP va cobrar l'any electoral per avansat 4 anys del canon i tots els anys més pujades quan no xq volen canviar l'alcantarillat i com que el PP no te peles ho paga l'empresa i a pujar impostos i quan no perquè s'ha de pujar xq tot puja. I millores no s'en veu cao.

Anònim ha dit...

Ei, els d'Arc Iris no tenen assessors, secretàries ni sous. Un poc de compasió. De tota manera, això de gestió privada professionalitzada no sé perquè ho dius. Bloc i PSOE estaven molt interessat en que continuara Aquagest. Perquè? Tot es sabrà, com en Aguas de Calpe, i Aguas de Xàbia. Tiempo al tiempo.

Anònim ha dit...

Menteixes.. el de dalt, estaven a favor de gestió publica de l´aigua, el que no volien, com varen explicar, es que aquagest puguera denunciar a l´ajuntament per incompliment de contracte.
Volien fer les coses ben fetes.
Lo de que al Moreno se li va oferir...pregunta-li a ell com i quan li ho van oferir.

Anònim ha dit...

l'oratge en valencià,per favor.Ací teniu un enllaç on el podeu trobar.

Anònim ha dit...

Perdó,ací està.




http://www.oratgenet.com/ficha_prevision.php?idMunicipio=466

Anònim ha dit...

http://bloc-simat-de-la-valldigna.bloc.cat/post/9684/187075
enllaç sobre la postura del bloc sobre l´aigua.