dijous, 19 de febrer del 2009

"Cuidao" amb la Guàrdia Civil!

Segons ha pogut saber La Cotorra de Simat, fa unes setmanes un membre de la Guàrdia Civil de l´aquartelament de Simat va poder cometre un greu delicte d´abús d´autoritat i amenaces a un local del poble.
Sembla que aquest membre va dirigir-se a joves que hi havïen a eixe moment al local tractant-los amb superioritat i "xuleria", va treure la pistola vàries voltes, va amenaçar de nou els joves fins que el company de guàrdia va tindre que agafar-lo i emportarse´l.
Segons els testimonis presencials, el membre de la Guàrdia Civil anava molt "passat" de sustàncies prohibides.
La Cotorra demana a totes les autoritats locals i policials que no deixen aquest cas passar-lo de llarg, ja que ara és una anècdota, però podria haver passat algo greu.
...seguirem informant.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

A qui correspongo. Aixo ja que aclariro.Per damunt de tot, aixo es mes perillos que lalta tensio. O no?

Anònim ha dit...

el que son eixos de vert son uns prepotents i moltes altres paraules que si les pose no deixaran publicar-lo ..... pero per part meua tots al clot pero....... ben fondo... si si als de vert

Anònim ha dit...

No es la primera vegada ni serà la última. Fa 3 o 4 mesos, un jove de Simat va dir a una xica quan pasava pel carrer "Guapa!!" o "Tia bona", no estic segur. Als 2 minuts, un cotxe de la guardia va parar al costat i se'l va emportar darrere d'uns camions i li van dir que com tornara a dir algo a eixa xica(novia d'un d'ells) li pegaria un tir. Aixina son eixa gent.

Anònim ha dit...

xe. doncs als del trio..a demanar esplicasions al cuartel.a i tots no son roins, jo en conec un bo.I si esposen tontos , foro del cuartel que es de simat, no dells.

Anònim ha dit...

Això no es pot tolerar però,qui els denuncia a ells? qualsevol s'atreveix! Pot tindre represalies. En la dictadura pegaven palisses amb raó o sense ella, perqué tenien tot el poder i eren intocables. Pensava que en democracia això havia canviat per es veu que no perqué si fan algo mal ¿hi ha garanties de que siguen castigats? A qui els denuncie no li cauràel pel? Si es queden amb la teua cara aniran a per tu.

Anònim ha dit...

ferlos foro del pople, i si pot ser que no entren. au.

Anònim ha dit...

Colom no organitzà una manifestació per a que es quedaren al poble?