dilluns, 23 de febrer del 2009

El PP de Simat, encés en flames.


A la Cotorra de Simat li han arribat comentaris molt forts i d´un resentiment molt gran de membres del PP local que tiraven flames després de l´entrevista publicada ahir a Eladi Mainar, Alcalde de Simat.
Sembla no estan molt d´acord amb el que l´Alcalde va manifestar a l´extensa entrevista d´ahir fent un repàs dels 6 mesos de govern d´esquerres i el que havia estat la gestió del PP de Sebastián Mahiques.
Fins ara totes les crítiques a l´equip de govern de Simat del PP, han estat sempre fetes per el mitjà més antic que hi ha: el boca a boca de la gent, intoxicant de la forma més "barri-baixera" si més no, també han utilitzat a l´altre grup en l´oposició ARC IRIS per fer-los de portantveus de les paraules de la dreta, algo que fa uns anys no creurïen ni ells mateix, però només cal adreçar-se al blog d´aquesta formació per comprovar-ho.
El que la Cotorra té clar és que tot el que dïen no s´ha complit: que el tripartit es trencaria en 2 mesos, que anava a ser un caos general, etc., etc...
Ara bé, la Cotorra comença a partir d´avui un treball d´investigació dels recursos que va gastar el PP durant el seu mandat per comprovar si en realitat va ser bona la gestió, i per començar, la cosa ja no els va molt bé, perquè avui la Cotorra ha volat per dalt d´uns camins particulars asfaltats amb diners públics...
seguirem informant.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui sou els de la cotorra?? Sou sociates o algo?

Anònim ha dit...

no créc que el tema siga si són sociates o deixen de ser-ho, el "kit" de la qüestió és que no "era oro todo lo que relucía" i que San Sebastián no ho era tant. jo també sé gestionar així, a tot el que vinga a demanar (jimis kankos, coneguts...) li donem el que demane, així em convertixc en el millor polític de la història... però al tanto! que els diners s´acaben... ai no! ja s´han acabat!

el setial ha dit...

home jo crec que per que tinga credibilitat la informació que esteu donant tindrieu que identicar la gent que esta darrere del projecte de LA COTORRA DE SIMAT, els homòlegs de LA COTORRA DE LA VALL, diuen que no saben res.

Tot indica que es algú implicat en el nou gover simater, ja que des del departament de premsa en comuniquen que no saben d'on tragueu la info i hi ha info com la entrevista de l'alcalde que la gent que cobrim valldigna no hem tingut accés.

atentament
Vicent "El Moliner"

La Cotorra de Simat ha dit...

Esta Cotorra no preten donar-se a conéixer ni que siga relacionada directament amb ningú, al igual que fa la cotorra de la vall, no sabem tampoc qui és, d´ahí que ens identifiquem amb ells, no sóm ningú mitjà de comunicació oficial, només un blog que naix per donar un punt de vista diferent, farts de tanta manipulació per part de TOTS els polítics (PP, PSOE, BLOC, ERPV I ARC IRIS), i com veiem que el poble sen´s va de les mans, com cada volta sóm més parats, sense feina i el més greu: SENSE EXPECTATIVES DE FUTUR. Per tant, esta cotorra no és de cap opció ni té cap informació de primera mà (la cotorra va tindre que estar ahir traduïnt a mà l´entrevista a l´alcalde del levante!)

el setial ha dit...

bé no vaig a entrar a discutir, però no es creu ningú que estiguereu traduïnt directament de l'edició en paper, segurament ho tingut accés al DOC del periodista que fa fer l'entrevista, aquest doc sol ser enviat a qui ha estat entrevistat per tal que done l'ok

per lo tant si hi ha info privilegiada, o es sobreenten aixó

la cultura de l'anonimat instaurada al poble no es bona per ningú, al meu parer

l'interés de saber qui esta darrere del projecte o la definició mínima d'objectius es per tal de valorar la inclusió del projecte dins d'un projecte comarcal que ja conegueu per que ho enllaçat www.valldigna.cat
novament
Vicent

Anònim ha dit...

Srs de La Cotorra això d'investigar esta molt bé i com veig que teniu bons contactes amb el nostre volgudíssim alcalde m'agradaria saber si el mes d'Agost D.Eladio va cobrar el sou com a alcalde o no va poder perquè se l'havia gastat tot Seba.
Com és que ho cobrà si no hi havia diners ni tènia antiguedad com a alcalde.
Vola cotorra i informa'ns.

La Cotorra de Simat ha dit...

La Cotorra es reaferma en tot el dit:
1. NO PRESENTAREM UNA IMATGE.

2. NO SÓM NACIONALISTES, SOCIALISTES, COMUNISTES NI MOLT MENYS DE LA DRETA.

3. NO VOLEM FORMAR PART DE NINGUN PROJECTE COL·LECTIU, NO HI HA CAP TIPUS D´OBJECTIVITAT A CAP DE LES WEBS LOCALS, AIXÍ EL QUE CONSIDERE QUE NO SÓM OBJECTIUS POT DEIXAR D´ENTRAR PERFECTAMENT A LA COTORRA I CADASCÚ QUE TRAGA CONCLUSIONS.

4. SI LA COTORRA DECIDEIX CLAVAR-SE EN POLÍTICA HO FARÀ SABER I SERÀ PERQUÈ TINDRÀ UN EQUIP DE TREBALL, DES DE LA JOVENTUT I DES DE LES GANES D´UN VERDADER CANVI A SIMAT, A DIA D´AVUI NO SÓN OBJECTIUS DE LA COTORRA.

5. LA COTORRA DONA LES GRÀCIES A TOTS ELS QUE ESTAN SEGUINT-LA I LAMENTA DEFRAUDAR ALGÚ I ES DISCULPA TAMBÉ SI NO LI SENTEN BÉ AQUESTES PARAULES.

...seguirem informant

el setial ha dit...

ok ... PER LA NOSTRA PART AQUI ACABA L'OFERIMENT


si s'ho repenseu i voleu ser enllaçats, i el perfil s'adapta al projecte, si us plau. adrece-se per escrit al següent mail:

valldignasomiserem@hotmail.com

atentament

Anònim ha dit...

òstia cotorra que bò tu! amb mi ja heu guanyat puntets!

enhorabona!

Anònim ha dit...

Doncs jo pense que és prompte per a opinar ,però em pense que " de moliner fugiràs i de lladre no t'escaparas"
Espere equivocar-me.

Anònim ha dit...

al qui no li agrade que no entre, ho ha dit clar, ací almenys no ens "embafen" en que arc iris i el PP ténen tota la raó del món! jejejeje

Anònim ha dit...

Molt bona la pàgina cotorra.
Sr pirotecnic pot començar la mascletà! hosti si anem a riure-mos amb el foc creuat.
Anim!

Anònim ha dit...

OSTIA, tu! Si no sou
"NO SÓM NACIONALISTES, SOCIALISTES, COMUNISTES NI MOLT MENYS DE LA DRETA".

Què sou? No ens importa i ens té sense cuidao pero... Això de no ser carn ni peix.... em recorda això de:jo no entiendo ni hablo ni me interesa la política...
Ja m'enteneu.

Anònim ha dit...

partido cotorrista obrero español

Anònim ha dit...

Si no són ni carn ni peix del Bloc no falla.

Anònim ha dit...

Si no són carn ni peix segur que no són del Bloc a mi m'ol a PSOE, español (con ñ) i cañí (con ñ).
Eixos sí que no són ni carn ni peix, només són españolistes.

Anònim ha dit...

Que passa que interessa mes a quin ramat els coloquem que si sant sebastià va gastar els diners a dues mans.

Anònim ha dit...

Gastar no és el problema,si no com és
gasta,per ejemple si s'en va de putes
podriem dir que és una despesa no necesaria en canvi fer un puty club podria considera-ho algú una inversió.
Per tant podrieu desglosar les despeses per a poder opinar

Anònim ha dit...

perque, el claves en vicent el moliner? Ell ja a demostrat, que treballa per simat, i tu?

Anònim ha dit...

1.2 milions d'euros, açò pareix sodoma i gomorra, haurem gastat més que l'Ajuntament de Tavernes amb la 5a part d'habitants??