dissabte, 21 de febrer del 2009

Rafael Mogort (Coto), President del Club de Pilota de Simat.



Miquel Brines (Coeter) serà el Vice-president.

Ahir a la nit es va constituïr el Club de Pilota de Simat. El Club que naix amb la finalitat de rellançar l´esport de la Pilota al nostre poble i donar l´oportunitat de jugar a tots els aficionats que o no poden o no volen ser professionals.

A la primera assemblea de constitució, segons ha sabut La Cotorra de Simat, ha estat elegit per majoria com a President, Rafael Mogort (El Coto) personatge molt important a la història de la pilota simatera. Com a vicepresident, una figura ja retirada del Raspall, Miquel Brines (Coeter).

La resta de la Junta directiva està formada per jugadors en actiu i antics jugadors (Alan, Baldu, Mainar, Coeter II, Salva i Cristian "El Maki").

A l´assemblea de constitució també van estar presents membres de l´Ajuntament, l´Alcalde Eladi, el Regidor d´Esports Juli, així com també Joan Serra i Víctor Mansanet. Només el PP va estar absent a l´acte.

Esperem que la presència institucional es convertixca en un recolzament clar i concís al món de la Pilota per part del nostre Ajuntament. Les gestions del Trinquet són molt bon aval, veurem...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

espere que tot aço de la pilota ixca be tant el club ( estic dins d´ell ) com el compromis de l´ajuntament en fer-se en el trinquet... Simat s´heu mereix.... Cotorra continua aixina que de moment vas be ( sense criticar a ningú )

Anònim ha dit...

Està de lujo tot açò i cal felicitar a aquestos promotors del club. Encara que tot té un "pero" i és que "El Coto" (que ha fet molt per la pilota a Simat, tot hi ha que dir-ho) està un poc vell per al càrrec.

Anònim ha dit...

Rafel el " coto " no esta vell per al carrec pues es un home ben mirat dins dels poble a mes la seva feina basicament no serà altra que això president.... feina no en te que fer.... i qui millor que ell per a ser-ho

Anònim ha dit...

És de ben nascut ser agraïts i el Coto s'ho mereix per tota una trajectòria.

Anònim ha dit...

No en trobaran altre millor,axí que aviem de estar contens que aceptara.
Gracies Refel