divendres, 15 d’octubre del 2010

(Valldigna INFORMACIÓ) Tavernes crea un pla per a frenar els robatoris en motors de reg i en el camp

Autoritats de Tavernes amb el Subdelegat del Govern Central



Les autoritats volen posar fre als robatoris en el camp. El subdelegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Luis Felipe Martínez, va visitar ahir Tavernes de la Valldigna per a assistir a una reunió en matèria de seguretat ciutadana. Al costat de Martínez van estar l'alcalde *vallero, Manolo Vidal; l'edil de Seguretat, Miguel Ángel Chover; l'alferes del lloc de la Guàrdia Civil en Tavernes, Sergio Álvarez; i el Cap de la Policia Local, Ginés Ortega.

En aquesta reunió van acordar la confecció d'un pla de seguretat específic per a tractar de frenar l'onada de robatoris en els motors de reg, les instal·lacions agrícoles i fer front als possibles furts de taronges quan arribe el temps de la seua recol·lecció.


En els últims dies s'han assaltat vuit motors de reg en el terme valler, per la qual cosa l'alcalde va sol·licitar aquesta trobada per a tractar de fer front a aquests fets delictius.


Martínez va destacar que la col·laboració existent entre la Policia Local i la Guàrdia Civil de Tavernes és «excel·lent» i va afirmar que amb la redacció d'aquest pla específic de seguretat està segur que s'obtindran bons resultats contra aquest tipus de delictes.


«Per la nostra banda oferim tot el nostre suport des de la Comandància de la Guàrdia Civil a València i disposem ja del GRS en Tavernes. Aquesta és una ciutat molt segura i el que tractem ara és de millorar". Vidal va agrair la implicació del subdelegat del govern: "Hem tractat obertament el problema dels robatoris en el sector del camp. Disposem d'una bona plantilla de la Policia Local i de la Guàrdia Civil, però volem, i així se'ns ha oferit, tot el seu suport per a respondre a aqueixos robatoris que tant dany estan fent al sector citrícola".

Temporal en La Goleta
D'altra banda, pel que fa a l'últim temporal que ha engolit bona part de l'arena de les platges de la Safor, inclosa la de la Goleta de Tavernes, l'alcalde va expressar que aquests fets han sigut transmesos al subdelegat del govern.


"Ja ens ha concedit una cita a València per a tractar el tema de la Goleta específicament, doncs és un problema al que cal donar una ràpida solució. En breu ens reunirem per a analitzar aquesta situació i les seues possibles solucions", va concloure l'alcalde de Tavernes de la Valldigna.