divendres, 4 de febrer del 2011

Ja en xarxa la nova web de l´Ajuntament de Simat


Aquesta vesprada s´ha posat en "l´aire" la nova web de l´Ajuntament de Simat.

Ací teniu el missatge de benvinguda de l´Alcaldessa.

La web presenta una gran milloria i està adaptada a la realitat en xarxa dels temps que corren.

Alcaldia

Salutacio de l’Alcadesa

AGUSTINA BRINES SIREROL

Estic molt contenta de poder presentar aquesta nova web, ferramenta imprescindible per a totes les simateres i simaters estiguen informats de primera ma i per a apropar-nos a totes i tots aquells que desitgen fer una ullada al nostre poble. Aquesta és una altra aposta feta realitat d’aquest equip de Govern.

Obrim una ferramenta que ens permetrà informar i comunicar-nos des de tot arreu del mon. Gracies a les noves tecnologies aplicades podrem actualitzar-nos participant activament per acostar a cadascuna de les cases la casa de tots, la CASA DEL POBLE. En breu vorem com molts dels tràmits es poden realitzar des de la pròpia casa.

Per a qui encara no haja tingut la oportunitat de visitar el nostre poble, els diré que Simat és un poble carregat d’història, de natura, d’arqueologia, d’arquitectura… A mi m’agrada dir que Simat és un “diamant en brut” que cal anar descobrint i que entre totes i tots cada dia anem complimentant i re inventant.

Els convidem a fer una guaitada inicial en la nostra web i que després vinguen a comprovar-ho en persona. Estarem encantats de rebre’ls i els prometen que no se’n penediran.

Benvingudes i benvinguts a Simat.

Benvingudes i benvinguts a la nostra nova web.

DIRECCIÓ WEB:

www.simat.cat