dijous, 17 de març del 2011

Els joves estrenen el seu Casal




Esta vesprada, la Regidoria de Joventut de l´Ajuntament de Simat, (BLOC) inaugura el Casal Jove. Amb la posada en funcionament del Casal Jove es complementa una extensa activitat en matèria de joventut que l´actual govern local està duent a terme.

Recordem que es la primera vegada que Simat comta a més del ja esmentat Casal Jove, amb una persona dedicada a joventut, com és la Coordinadora de Joventut de Simat, on els joves poden dirigir-se per assessorar-se en qualsevol tema.
Ara hi haurà que anar dotant d´activitats i de continguts tot el que rodeja al Casal Jove i que els joves de Simat l´agafen com a seu propi.

3 comentaris:

Quico ha dit...

Ja fa temps que està demostrant la seua valua amb activitats i cursos, ara amb un casal molt mes:
Ho va demostrar amb els tallers de nadal pels xiquets,amb l'exposició d'artistes joves a la Casa de la Cultura, i amb els cursets que fa. Ves al poliesportiu el cap de setmana i voras a centenars de xiquets fent esport. S'estan fent molt be les coses a esports i joventut (Bloc) per continuar la nomenclatura que utilitzes amb les regiduries del Psoe.
Salut

La Cotorra de Simat ha dit...

Cap problema en posar el nom, mil disculpes.

Quico ha dit...

No és això...es tracta que mai haveu tret les sigles del partit que porta la regiduria i ara cara a les eleccions comenceu a traure les que fa el psoe, això fa olor! a mi personalment no m'agrada.