dimarts, 1 de març del 2011

Jordi Juan elegit candidat a l'alcaldia de Tavernes per unanimitat de l'assemblea del Bloc


El Bloc de Tavernes aprova la llista completa que concorrerà a les eleccions municipals del 22 de maig. Destaca la renovació dels candidats, cobrint tots els sectors socials de la ciutat, i la seua joventut . Jordi Juan Huguet, elegit per unanimitat com a candidat a l'alcaldia de Tavernes, encapçala una llista que incorpora un gran nombre d'independents il·lusionats pel projecte del Bloc per a Tavernes de la Valldigna.


L'assemblea local celebrada la nit de dilluns ha elegit per unanimitat la candidatura encapçalada per Jordi Juan i Huguet, actual portaveu i regidor del Bloc a l'ajuntament valler. La llista confeccionada pel Bloc consta d'un conjunt d'homes i dones representants dels diversos sectors socials, esportius, culturals, educatius, de l'economia i del treball que formen el teixit de la ciutat.


La joventut i la total renovació són els paràmetres en que es mou la candidatura del Bloc i tal com ha afirmat Jordi Juan " la il·lusió i les ganes de treballar per Tavernes són els dos puntals que la defineixen. Com a objectiu fonamental i prioritari tindrem la reducció de l'atur i potenciar la creació de llocs de treball. A més a més, treballarem amb fermesa per donar resposta als grans reptes i necessitats presents a tots els nivells de la nostra ciutat, amb atenció preferent als problemes dels veïns i la potenciadió de la participació ciutadana real".


El Bloc de Tavernes, afirma el candidat, "té un compromís ferm amb la societat vallera i ho plasmem amb un programa real i honest que es ve elaborant des de fa més d'un any, i on hem consultat tots els sectors per coneixer les necessitats reals dels veïns i així buscar i oferir les solucions als nombrosos problemes que ofeguen la nostra ciutat".


El Bloc de Tavernes donarà a conèixer en breu tots els punts del programa electoral elaborat. Els valencianistes consideren que Tavernes té solució, i que els homes i dones que els representaran a l'ajuntament estan perfectament preparats per dur endavant un programa electoral que vol canviar radicalment el model de ciutat .




ANNEX:


Relació de candidats del Bloc de Tavernes als comicis de maig:


1. Jordi Juan Huguet. 27 anys. Doctor en Matemàtiques. Professor de la Universitat de València. Portaveu del BLOC a l’Ajuntament de Tavernes.
2. Llum Sansaloni Arlandis. 43 anys. Tècnic especialista. Auxiliar d’Infermeria a l’hospital de la Ribera. Regidora del BLOC a l’Ajuntament de Tavernes
3. Josep Llàcer Gandia. 31 anys. Llicenciat en Psicopedagogia i diplomat en Magisteri Musical. Membre de l’executiva comarcal del BLOC Safor-Valldigna i secretari del BLOC JOVE a la Valldigna. Jugador, entrenador i directiu del Tavernes Rugby Club.
4. Evarist Sansaloni Vila. 43 anys. Llicenciat en música. Professor de música a l’IES Veles e Vents del Grau de Gandia. Professor a l’Escola de Música de Tavernes.
5. Vanessa Martí Romance. 34 anys. Llicenciada en economia. Comptable d'empresa d’exportació.
6. Perfecto Benavent Navarro. 56 anys. Llicenciat en Ciències. Auxiliar de Justícia. Secretari local del BLOC de Tavernes. Membre del Centre Excursionista.
7. Ester Candela Palomares. 36 anys. Diplomada en Magisteri d'Educació Especial. Mestra C.E.E. Raquel Payà (Dénia)
8. Amador Palomares Gimeno. 37 anys. Enginyer Tècnic Informàtica de Gestió. Professor Tècnic Formació Professional.
9. Cristina Ortells Grau. 27 anys. Estudiant de sociologia. Fallera Major del Prado 2006. Treballadora d'atenció al client de Vodafone.
10. Isabel Talens Aparicio. 32 anys. Estudiant de Psicologia. Treballadora del sector de l’hostaleria i restauració.
11. Jordi Martí Perelló. 34 anys. Enginyer tècnic Agrícola. Empresari
12. Aurora Nicasio Solanes. 30 anys. Llicenciada en Filologia Catalana. Professora de Valencià a l’Escola d’Adults d’Aldaia.
13. José Marcelino Adsuara Alberola. 30 anys. Enginyer tècnic en Disseny Industrial. Dissenyador gràfic.
14. Pilar Pons Fuster. 40 anys. Llicenciada en Dret. Procuradora dels tribunals.
15. Bea Ferreres Gil. 28 anys. Llicenciada en Filologia Anglesa.
16. Josep Salvador Peiró Climent. 42 anys. Administratiu. Jutge Nacional d’Atletisme. Directiu U.D. Tavernes.
17. Xelo Bernabeu. Pèrit Judicial Immobiliari. Locutora de ràdio. Mare família nombrosa.
18. Laura Clar Brines. 35 anys. Dependenta del sector del comerç.
19. Carles Pellicer. 55 anys. Llicenciat en Medicina. Metge de SAMU. Club de Bàsquet Tavernes.
20. Enric Marco. 48 anys. Doctor en Física. Astrònom de la Universitat de València.


Publicació textual de la nota de premsa del Bloc
-