divendres, 12 d’agost del 2011

Esta nit presentació del València CF - 40 Trofeu Taronja: VALÈNCIA CF - AS ROMA


El Club, retrà homenatge al simater Antonio Company, que recentment va faltar.

La Penya Valencianista de Simat, disposa d´entrades per assistir al partit, cal apropar-se al BAR 138, per més informació.



La Ciutat Esportiva de Paterna ha acollit aquest migdia del dimarts 9 d'agost la presentació del 40 Trofeu Taronja, que tindrà lloc aquest pròxim divendres 12 d'agost, a les 22 hores, a Mestalla davant l'AS Roma. Els jugadors de la primera plantilla Pablo Piatti i Roberto Soldado, així com l'entrenador Unai Emery, i José Manuel Casany, de Seguridad Social, van ser els amfitrions en un acte que presidia el propi Trofeu Taronja. Tant Soldado com Piatti van parlar de la importància del Trofeu Taronja i Emery va subratllar l'esdeveniment tan important que suposa la presentació de l'equip davant tota l'afició de Mestalla. Tècnic i jugadors esperen que els aficcionats òmpliguen les graderies amb la Senyera de l'Afició que Joma ha dissenyat per a aquesta temporada.

L'obertura de portes serà a les 20 hores. A les 20.30 actuarà Seguridad Social, que presentarà una nova cançó a manera d'himne de la graderia valencianista. A les 21 hores es durà a terme la presentació de la primera plantilla. Un a un tots els jugadors. A les 21.25 hores José Valhondo interpretarà en directe l'Himne Regional i vint minuts més tard es realitzarà un homenatge a Paco Alcàsser i al VCF Femení Campiones d'Europa Sub-17. Un minut de silenci tindrà lloc instants abans del partit en memòria d'Antonio Company, Llop Diarte i Antonio Domínguez Carrión. En el descans del partit Emilio Solament interpretarà el 'Amunt València La victòria'. La jornada finalitzarà amb el lliurament del 40 Trofeu Taronja al vencedor del partit.