dimecres, 25 de juliol del 2012

Comunicat dels Socialistes de Simat sobre els acomiadaments a l´Ajuntament.


Dilluns, a la comissió informativa  Municipal, prèvia al Plenari de la setmana que ve, ens assabentàrem mitjançant l´Alcalde de dos acomiadaments que es van fer eixe mateix dia.
Sens dubte, un mal dia, principalment per a les famílies afectades per l´acomiadament, però també per a la resta de simateres i simaters perquè estem vivint una època molt complicada i difícil.
Les dues persones acomiadades són una educadora de l´Escoleta Municipal i la persona encarregada de l´agència “AMICS”, la de l´atenció als immigrants.
L´acomiadament a l´agencia “AMICS” s´esperava amb major o menor mesura, ja que, des de fa dos anys, la subvenció que donava la Generalitat, no arriba, i les despeses anaven al 100% a càrrec de l´Ajuntament.
El que ens estranya, i preocupa, és el cas de l´educadora de l´Escoleta. Veiem que és l´única persona que treballa allí que és de Simat, i sols per això i segons els estatuts de l´Escoleta, hauria de tindre prioritat davant qualsevol altra persona que no siga del poble amb igualtat de condicions (si entra per borsa, que és el cas de la xica acomiadada).
Tampoc entenem, com el dia de l´acomiadament, dilluns 23 de juliol, li se comunica a aquesta persona que no treballarà més i que causarà baixa a l´Escoleta el dia 28 de juliol, 5 dies després, quant eixa mateixa vesprada, com hem dit, hi havia Comissió dels regidors a l´Ajuntament. Entenem que s´hagués pogut exposar el tema i almenys, els grups polítics que estem a l´oposició, haver opinat. La nostra posició hagués estat sempre la de mantindre eixa plaça per a una persona de SIMAT.
Ja per últim, tampoc veiem clara l´explicació que se li ha donat per a l´acomiadament, no sabem , ni nosaltres ni ningú si és legal, ho preguntàrem a la comissió i no saberen respondre´ns. El motiu és que per al cicle d´un a dos anys, hi ha sols 9 xiquets apuntats, i sobra una educadora, i l´altra educadora està en període de lactància, i, pel que pareix, és més complicat l´acomiadament en eixa situació.
L´educadora sobrarà, però independentment del cicle. Creguem que s´hauria d´haver entrat tots (els quatre treballadors)per vore a qui s ´acomiadava, no sols les dues persones que enguany els corresponia eixe cicle.
Per concloure, direm que ens trobem a Simat en una situació molt greu, ja que tenim una manca de treball al poble grandíssima. Si damunt, acomiadem més gent simatera…mal anem,no???
SALUT
www.socialistes-simat.com

5 comentaris:

Anònim ha dit...

vergoñós es lo que heu fet vosatros socialistos que heu cremat españa i s ajunteu en gent que renega de la seua condicio despañola i ara si vol ajudes d exa españa. aon estan tot el tall de catalanistes que anaven purulant per l ajuntament?

Anònim ha dit...

vergonyos lo que ha fet l'alcalde de simat els pepeneros...aixo si es vergonyos ,el tio rajoy no donava com exemple la valencia del tio fanecaes pues la primera en se rescatada aixo es VERGONYOS......AI SEEBASTIA.....VERGONYA...Ara entrara algun exufat del pèpeneros

Anònim ha dit...

anim Carmen , tots estem en tu, i sabem que eres una bona educadora, els meus fills et volien molt i jo molt content de tu tambe

Anònim ha dit...

sera que volen que entre una atra persona de color blau?
Carmen ,a per totes si realment et toca estar alli treballant

Anònim ha dit...

Li toque o no li toque, aixo al poble del costat, no avera pasat i que cada u traga les seues conclusions.I eixa dels catalanistes simplement no sap el que diu.