dimecres, 18 de juliol del 2012

El Futbol Base de Simat en greu perill de desaparéixer




" Si es confirma la desaparició del Futbol Base de Simat, continua sent una prioritat l´inversió de vora 400.000 euros (200.000€ de prèstec que demanarà l´Ajuntament) en la gespa artificial en els temps que corren?"

Una notícia preocupant ha calat amb força a la xarxa i per tot el poble, i és que a data de 17 de juliol, només 1 equip té prou de xiquets (i per molt poc)  per inscriures a la nova temporada de l´Escola de Futbol Base de Simat.

Dilluns mateix, el Secretari de l´Escola de Futbol Base va fer pública una nota a la web del Futbol Base de Simat on ratificava el greu perill de desaparició de l´Escola de Futbol:

WEB FB SIMAT:


S'ha acabat el Futbol Base a Simat?

Sembla que el Futbol Base a Simat està en fase de desaparició. Motius:
- Prefereixen jugar fora (encara que siga prou més car)
- No s'han enterat de que es el que cal fer per jugar (no senten els bans, ni tenen internet, ni pregunten, ni els porten cartes certificades a casa informant-los, ni els toca per telèfon ningú del club, etc)
- No hi ha prou xiquets a Simat que vulguen jugar a futbol


Estos són els números:
No més que es pot fer l'aleví (que sols en té 8 apuntats).

SI NO PASSA RES EXTRAORDINARI, EL 31 DE JULIOL SOLS PODEM INSCRIURE UN EQUIP A LA FEDERACIÓ VALENCIANA DE FUTBOL.

JO CREC QUE JA HE PELEAT PROU, SI NO ES FA FUTBOL, NO SERÀ PER CULPA MEUA

¿DEIXAREM QUE ES PERDA EL FUTBOL BASE, PRECISAMENT L'ANY QUE VAN A FER LA GESPA ARTIFICIAL?
¿QUINA CLASSE DE POBLE ÉS ESTE?

Per favor, si algú té cap idea i gana de treballar per evitar la desaparició del futbol base, pot escriure un comentari a l'escrit o adreçar-se directament al correu del FB Simat.



JOSEP BLASCO
SECRETARI
ENLLAÇ:
---------------------------------------------------

 És el moment  de que els membres del PP de Simat peguen una ullada i recapaciten, que miren tot allò que està passant al País Valencià, a l´Estat Espanyol i que valoren si definitivament Simat ha d´endeutar-se amb vora 200.000 euros per a algo que no serà aprofitat. Eixos 200.000€ poden donar aliment a moltes famílies simateres si s´utilitzen en donar feina als més necessitats.

El que resta de 2012 s´espera econòmicament molt però que molt difícil, i 2013 molt més fotut encara!


7 comentaris:

Anònim ha dit...

xe, pero açò que vol dir? esteu be o com? no es doneu conter que estem a juliol i la tempora comença a octubre? fa falta que diga tot aço? aquestes paraules les fica el secretari del fb simat perque esta fart de anar darrere de totes les persones per a fer els equips.Aquest any que arriba la subvenció tenim que desaprofitarla? els xiquets tambe tenen ilusió de jugar a futbol o la gent preferix que estiga perdut per ahí sense fer deport? un poquet de comprensió per la gent jove i menos tonteries de si el carrer peatonal que es mes coent que coent, o si la font gran que pareix una pista de avions. I no patiu que futbol es farà i no un equip que gent de fora diu que si simat tinguera gespa arrastraria a moltisima gent de fora

Anònim ha dit...

açi criticar i criticar?? perque es queixen tant del futbol i no per exemple de la música?? la musica sempre son els 4 els que volen manar de tot, i si que han fet un senyor musical i ningú es queixa, i ara que volen posar un camp digne, tot lo que trobem son queixes?

Anònim ha dit...

no es tracta de criticar i criticar, si no que hi han moltes, moltes famílies passant una molt greu situació econòmica a la que ens han portat els polítics valencians del PP, no hi ha excusa, són 17 anys i ells i només ells ens han portat a la roïna.
i jo si tinc que triar entre jugar a futbol i tindre un jornalet de merda encara que siga, vull la feina!

Anònim ha dit...

I per culpa de la gespa es moriran de fam les persones? va ome va que en simat san fet milers de tonteries i una cosa que miren per la joventut lo unic que fan es criticar.mare meua els politics tots son = no nia cap que valga un duro. Tall de sinverguenses tots que lo unic que miren es per omplirse ells les bujaques

Anònim ha dit...

Estem tontos o que? Que ara s pot fer? Que ara es podria fer el musical o la font o l' aeroport d castello? QUE ENS HEM TORNAT LOCOS?

Anònim ha dit...

ale paletos, una semana después es poden iscriure tots els equips de totes les categories menys cadet, bocazas! que tots als politics claven merda aon no nia

Anònim ha dit...

al "paleto" del 24 de juliol a les 2.14

a part d insultar no tens més arguments? esta notícia ha ixit de la propia escola de futbol i ho pots comprovar a la mateixa web on el secretari es qui escriu aixo¡

si no esteu de acord escribidlo en vuestro diario de simat

ppeperos s heu carregareu tot