dimecres, 1 d’agost del 2012

L´empresa adjudicatària de les obres del Camp de Futbol tindrà que contractar a 8 obrers de Simat, gràcies a la proposta del Grup Socialista.

David Mogort i Alvaro Almiñana, Regidors del PSPV a l´Ajuntament de Simat.


Avui, ,podem dir que estem ben contents del resultat del plenari celebrat ahir a l´Ajuntament de Simat. 

     Com sabeu, ahir es contractà l´empresa que farà les obres del camp de gespa artificial i veiem, com, després de la proposta dels SOCIALISTES DE SIMAT de posar un punt al plec de condicions d´aquesta obra, referint-se al foment d´ocupació local, hem sabut que l´empresa adjudicatària de les obres, llogarà 8 obrers simaters aturats des de fa temps.
     
Aquesta mesura, la proposàrem a l´anterior plenari, fixant-nos, en que anava a fer-se ,si o si, una despesa importantíssima al poble, i que no recollia cap fórmula per a llogar gent de Simat.
     
Així,els nostres Regidors , van proposar incloure un punt al plec, on es valorara de manera quantiosa,el FOMENT D´OCUPACIÓ LOCAL per a aquesta obra.
     
Feta la proposta al plenari,li ho acceptàren per unanimitat,i s´inclogué el punt 1.7 del plec aquesta mesura tan important,valorada en un 10 % de l´adjudicació de l´obra.
     
Ara, els fruits arriben, i podem dir, que aquesta empresa llogarà gent del poble per a dos mesos més o menys.
    Creiem que si des de l´oposició, els SOCIALISTES de SIMAT hem pogut crear aquestos llocs de treball, entenem que l´equip de govern pot  fer moltes més coses del que fan per a intentar donar feina al poble.
     
També a aquest punt, li recriminàrem a l´equip de govern, que no hagués recapacitat amb l´acomiadament de la xica simatera de l´escoleta. Ja que treballem pel poble, entenem, com ja explicàrem, que la gent de Simat, hauria d´estar més protegida amb igualtat de condicions que la gent que no ho és.
     
Per altra part, el plenari d´ahir, era bàsicament el donar compte de diferets decrets, (sense cap problema), i la d´una modificació de crèdits,la qual ens abstenírem, ja que inclou una partida de 10000 euros en concepte de la pujada de l´iva del sr Rajoy per l´import de la gespa (18 al 21 %). Entenem que la gespa ja és una partida massa important per a que damunt anem injectant més diners.
    
 Parlàrem també del problema amb les caguerades dels gossos, ja que hi ha gent que es queixa, però no s´atreveix a denunciar. Ens digueren, que sols aportant el document visual (fotos), la feina de la denuncia és de la policía, aleshores el denunciant és anònim.
     
En el tema del fem al pla de Corrals,que també ens queixàrem fa uns dies, dir-vos, que s´ha posat algún contenidor de més,i dos punts més de reciclatge complets .Vorem ara com va l´assunt,encara que creiem que encara s´han quedat curts.
     
Per cert, els dies no lectius per al CEIP VALLDIGNA, del curs 2012/2013, serán el dilluns 8 d´octubre, el divendres 2 de novembre i el dilluns 18 de març.
    
 Contents per aquestos llocs de treball, us desitgem unes bones festes i millors vacances.

SALUT
www:socialistes-simat.com


8 comentaris:

Anònim ha dit...

aleshores, quin dia començarien les obres?

Anònim ha dit...

cap al 20 d 'agost.ha d'estar acabat abans de començar la temporada i es calculen dos mesos d'obres

Anònim ha dit...

i on es fara la pretemporada?

Anònim ha dit...

al campet del pla de corrals

Anònim ha dit...

com esta l'asunt pa entrar a treballar ahi? Ja sabem algo?

Anònim ha dit...

els socialistes han publicat que els interesstas han d enviar un correu electrònic amb els datos de l interessat a oliva@pavasal.com

Anònim ha dit...

PERFAVOR QUAN COMENÇARAN LES OBRES ?

Anònim ha dit...

Molt poca vergonya han tingut pa triar als treballaors, el pare de, el germa de, l'amic de..... Aixina funcionem peperets!!!