dilluns, 11 de març del 2013

Els Socialistes de Simat proposen arreglar les voreres creant una brigada municipal i donant treball als aturats.




Estat que presenten moltes voreres del poble, totalment desfetes i que són un perill per a gent de totes les edats.

Els Socialistes de Simat, han presentat una moció al Plenari de l´Ajuntament per a la creació d´una Brigada Municipal, contractant a gent aturada per arreglar totes les voreres del poble que estiguen fetes malbé, així com acondicionar-les i que totes tinguen total accessibilitat.

Segons els Socialistes de Simat, al mateix temps que s´acondicionen les voreres, s´estarà ajudant a famílies simateres necessitades de treball, donat que hi han moltes que estan en l´atur des de fa mesos.

Ací teniu el text íntegre de la moció:
-->
Ja fa temps que veiem que moltes de les voreres que tenim a Simat,presenten un estat de conservació molt lamentable.L´ús que se les dona,a part de cotxes i camions que aparquen damunt d´elles,fan que algunes  de les voreres o part d´elles es troben en algun tram enfonsades,amb el conseqüent perill per als vianants.



També ens fixem,que la major part de les voreres de Simat,no són accesibles per a persones discapacitades o senzillament per a que una mare puga pujar el carro del seu fill,o per a que una persona major puga fer el mateix amb el carro de la compra.



No fa molt de temps,tinguerem la desgràcia de que una dona de Simat,caiguera passejant per una de les nostres voreres.A part dels danys físics,que van ser quantiosos,L´Ajuntament va tindre que fer-se càrrec d´algunes despesses,a part de l´assegurança.



Vista l´actual situació d´atur que està patint el poble de Simat,eminentment agrícola i amb les cooperatives tancades.I vista també la capacitat d´endeutament que tenim a aquest Ajuntament,que està sanejat econòmicament,proposem els següents acords:



PRIMER: Que amb l´ajuda de l´arquitecte municipal,es comprove quines són les voreres en més mal estat del poble,i que aquest propose una millora d´aquestes,tenint en conter un projecte d´accessibilitat per a totes elles.



SEGÓN:   La creació d´una brigada municipal (dos grups de dos persones),amb formació acreditada a la construcció,i que puguen demostrar que són aturats de llarga durada,pares de familia i que es veja que necessiten treballar,per a que facen les tasques que se li encarreguen per part del tècnic de L´Ajuntament.



        Entenem que a Simat,a part de econòmicament es pot duur a terme la contractació de quatre treballadors.No es precís fer-ho tot d´una .Es pot donar feina poc a poc i a diferents persones sempre mirant les condicions de cadascú.

     Creguem esencial,que amb la que està caiguent al país,la solidaritat ha d´ésser imprescindible,i creguem que des de l´Ajuntament es poden fer més coses per pal-liar la situació d´algunes famílies.



 Més informació a 


18 comentaris:

Anònim ha dit...

Les fotos que hi ha del C/ Pintor Sorolla deuen ser de l'época del tripartito.Aneu i mireu les voreres que estan fotografiades.

Anònim ha dit...

i dale con el "tripartito"! ja són 2 anys de govern o des-govern de sebastianet. i cada dia el poble més fet merda, mi que sou sectaris pero als pperos ja vos queda poc. corrupció per tot arreu, barcenas, camps, barberá, ana mato, rajoy, el honorable sr. BLASCO... quina vergonya! ahí teniu el que heu votat, la putà es que ho patim tots

Anònim ha dit...

no calen fotos.sols pegar una volteta pel poble te n adones de que hi ha moltes desfetes.Bona iniciativa al meu entendre

Anònim ha dit...

Els obrers del poble que no paren de treballar i els atres que es queden en casa.

Anònim ha dit...

jo soc obrer i fa mes de dos anys parat.tots no treballem saps

Anònim ha dit...

recordar li a l anonim de les 9 14 que els socialistes demanaren este estiu q es fera tame una briga per netejar muntanyes agafant gent agricola.al menos estos proposen coses pa treballar.igual q el futbol q va treballar fent de simat pels socialistes q au van demanar.per q pel pp res de res

Anònim ha dit...

ací ningú parla d´obrers (o almenys com tu vols deixar-ho veure, que és com a que es contracte als empresaris obrers), es tracta d´aprofitar tot el que està desfet per donar feina a gent aturada i per sort no tindrem feina a Simat però la gent sap fer de tot!

Anònim ha dit...

els socialistes ja demanaren una briga agriola este estiu.son els unics q proposen algo no? jo au veig axina

Anònim ha dit...

Ací pareix que algú haja perdut el cap, aquesta proposta es la mateixa que el PLAN E, Zapatero, el PLAN CONFIANZA, Camps, i que no ha ajudat en res en cambiar la situació de l'economia i menys la local.
Aquesta proposta ademés de sexista, ha de ser pare de familia diuen! Esta mal configurada desde el seu orige, Simat poble eminentment agricola que vol donar feina per als obres-constructors del poble. Si es eminenment agricola perque no unim els nostres esforços en dinamitzar realment la nostra riquea, el nostre punt fort que és l'agricultura, com no ho sé, per això deurien estar els tècnics i el politics, però segur que no malgastant els diners de tots arreglant seres novament. Si una dona ha caigut, per culpa d'una vorera en mal estat es arreglar-la amb la colla de xupasangs que estan a les colles de l'Ajuntament i no crear noves colles per a que aquells que estan dins facen menys faena encara. I per supost vull deixar clar que estic molt d'acord en qui REALMENT ho necessite, si li s'ha d'ajudar directament, per això estem els veins per a tirar-nos una maneta si cal que a ningú ens doldra pagar els diners que calga en coses series i necessaries i no en desgavells com aquesta brigada.

Anònim ha dit...

potser et parega un desgavell,segurament per que tu tindras feina.conec dones qualificades a la construcció,i açò al meu parrr no es malbaratar...es donar accssibilitat a les persones minusvàlides i feina als aturats...com sempre,hi hab diferents punts de vista,i a mi personalment em pareix una bona iniciativa.ah,i si una dona ha caigut,el mes sensat es evitar que caiga algu mes no???

Anònim ha dit...

Si per supost per això hi ha una brigada contractada en l'Ajuntament, Arnal, Segarra, Pep, Paco, etc.
I per això precisament per què no tinc feina crec que la sol.lució no és donar feina sol.lament i novament als obrers-constructors, Vicent Palomares, Federico Gomez, Punxa, Bandera, Etc. En aquest poble hi han i han hi hagut altres alternatives més potens amb més posibilitats de dinamitzar el poble, l'exemple el tenim el últim cap de la setmana de la Valldigna, hi ha que explotar aquest sectors, invertint i no gastant, i per supost dinamitzar el sector agricola que ens afecta a tots a la vista està quan ha funcionat mal el poble a terra i ningú es queixa de les condicions en que està treballant-se la terra al terme de Simat, precarietat laboral sense contracte, ett.
Per cert jo també conec una dones molt qualificades a tots els sectors per això dic que es una proposta sexista, es parla solament de pares de familia, no nomena ni les mares, ni la gent sense fills. Llig bé la proposta que fan i voras com vé mal montada o redactada desde el principi.

Anònim ha dit...

desgavell??? tu estaras colocaet ah valent? xuplasangs? no fa falta que mos digues mes.si veus a algu fent el gos vas i ho dius,a vore que te que vore una cosa an l altra. i sexista? esta clar que el que vol dir la mocio tampoc vols voreu.per a mi un 10 la proposta

Anònim ha dit...

malbaratar és canviar perilles de les faroles sense més fent les coses sense trellat per part de Sebastianet acaxant el cap al Sr. Rus i amb diners de tots els simaters. aixina es va quedar el poble, a fosques. el socialistes van denunciar els fets i amb la pressió i tot el que li va caure a sebastian van tindre que rectificar.

Anònim ha dit...

al de les 14.15; ací no es parla de contractar empreses (com les que tu dius de colom o fede) es tracta d´agafar a persones de l´atur i donar-les feina

Anònim ha dit...

Tambe podrien turnar la feina del ecoparc a jent en atur que ai no fa falta cualificacio que asta un gos eu faria millor que el que esta alli llogat xuplant de nosaltres.

Anònim ha dit...

També podrin fer torns rotatoris en tots els enxufats col.locats a dit en el Ajuntament i que ningú ni els que estan ni els que han estat s'han atrevit a posar la mà a eixe tema. Perquè va entrar a l' Ajuntament:
a) Borras
b) LLiberato
c) Brines el Pèrit
d) Segarra al camp de futbol
e) Pep en la brigada de l'Ajuntament
f) Paco en el Mercat.
g) Florinet de Jardiner.
h) El Floro al Convent, Inma en Aquagest i no val a dir que és una empresa privada que tots sabem com roda aquest món. Etc.

Aquests son el problemes de Simat i no solament les vorers. Que torne a dir que sóc partidari que les arreglen per supost però les brigades de manteniment que estan per això. I jo també entenc que les llums i la gespa del camp de futbol son una despesa inutil en el temps que corren.

Anònim ha dit...

el cas de les perilles no ha canviat del tot, en l´últim tram de l´avinguda la valldigna fins al parc gran de l´entrada està més fosca no veus la gent fins que no la tens al morro, que ha fet l´altre tram de la valldigna que esta super enllumenat cas hi ha ciutadans de primera i de segona? I dir que no és gens desgavellada la proposta socialista i el senyor alcalde i tot el se sequit que pensen en que fer per l´atur que per això estan ahí per treballar pel poble i no anar col.locant als seus.

Comcam Ot ha dit...

en els enxufes cal afegir arquitectes, gestions de bar, amiguets i parents en l'empresa que posava la gespa, desplaçaments d'encarregats de poliesportiu.....suma i sigue