dilluns, 16 de setembre del 2013

Doble moral amb la Pilota Valenciana




Doble moral amb la Pilota Valenciana en Simat; mentre els regidors del PP aprofiten per fer-se les fotos de rigor junt amb el premiat Coeter II, a Simat tenim que aguantar com el mateix Alcalde del PP va manar retirar el Monument als Pilotaris d´un dia per a altre com si fos una deixalla.

Tant s´hi fa si era per ordre de la Generalitat o per qualsevol altra excusa, eixe Monument era un homenatge als molts pilotaris de Simat que han portat el nom del nostre poble durant anys i anys per tot el País Valencià, i podria haver-se traslladat a qualsevol altra ubicació de la població.

6 comentaris:

alan ha dit...

Aixina es !!!

Anònim ha dit...

pais o comunitat??pais sera españa noo??y bueno mal fet lo de llevar el monument pero no sabeu d on traure merda no nia ningun politic que siga honrrat tots acaben xuplant del pot no es pot fiar de ningu!!

Anònim ha dit...

y sebastian esta fent una bona legislatura dexemlo acabar no fem els monicacos,si el poble no esta content ales atres eleccions ixira altre que si tots voleu manar sera per algo soc el mateix que ah escrit el comentari antes...vixca valencia y vixca españa mai catalans!!

Anònim ha dit...

sebastián fent bona legislatura?
hi ha més feina al poble? no
s´ha arreglat algo en lo de les cooperatives, la taronja, el turisme, les inversions en Simat.... NO

bona legislatura pals que ha beneficiat personalment (i no colectivament), segur eres un d´ells pero aci no ni ha un clau i lo pitjor no ni ha ningú que traga la cara pels simateros

Anònim ha dit...

al monicaco de les 14.56

es veu que no tens xiquets per l´escola, has anat per allí? has vist com està l´escola?? Caiguent-se a trossos i amb el perill per als xiquets.

mentres els vostres PPolíticsque seguixquen cremant els diners en Madrits2020 hotels de luxe, i tota la merda que ens han clavat i que farà que acabem molt pero que molt mal

au peperet que et compre qui no et conega

Anònim ha dit...

si teniu solucions digueules...no claveu merda y es quedeu cAllats monicaco seras tuuuuu