diumenge, 29 de setembre del 2013

"La dignitat del pilotari", article d´opinió.




Al pilotari professional quan acaba la seua carrera esportiva la conselleria de governació li deuria de donar una eixida laboral. Contat així pareix un desficassi però tinc els meus arguments, jo treballe en un centre educatiu i alguns anys he segut tutor de FCT, és a dir que arregle els convenis per a que els xavals vagen a fer les pràctiques als centres de treball i contacte amb les empreses, per desgràsia en estos moments tenim al centre gent entre 40 i 50 anys amb fills al seu càrrec i amb molta necessitat de trobar treball i quan contacte en les empreses de vegades demanen alumnes i ens diuen que enviem als millors perquè tenen probabilitat de quedar-se treballant amb contracte. Normalment esta gent són els millors currículums, per l’edat que tenen s’ho aggarren molt en serio i quan els oferim a estes empreses ens diuen si pot ser més jove, ESTAN FORA DEL MERCAT LABORAL per la edat, volen gent jove que puguen moldejar, àgils, amb una ment més oberta, lamentable, però la realitat.

Els pilotaris acaben al voltant dels 40 anys, sense cap professió, ESTAN FORA DEL MERCAT LABORAL, com han de trobar feina? mitja vida dedicada a l'esport autòcton i acaben en una mà davant i una darrere, a mi m'agrada molt la pilota però no voldria que el meu fill fora pilotari i li agrada en locura però jo preferisc una professió.
 
Tots sabem que al polítics els "enxufen" en les conselleries i en llocs públics i en empreses privades (hiberdrola per exemple, cobrant 10 milions d’euros) a l’institut on treballe hi ha una professora de religió que no ha fet opossició, la possada a dit l'arzobispat i li paga el sou la conselleria d'educació i tindrà feina per a tota la vida i al costat de casa i això passa en tots i totes les professores de religió tots "enxufats"
 
Seria tan descabellat quan acabara un pilotari la seua carrera esportiva que se li donara una eixida laboral, pense que no i amb això es DIGNIFICARIA AL PILOTARI.
 
Pense que fa falta una associació de pilotaris per defensar els seus interesos.
Signat: Toni Monzó (Grup PARLEM DE PILOTA).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja esteu canviant-li el nom al bloc i posant-li lacotorradelapilota... collons, sou un poc cansinos