divendres, 3 de desembre del 2010

Boicot Valldignenc a Canal 9


3er dia consecutiu sense veure les "agradables" emissions de Canal 9 a La Valldigna
Paradoxes de la vida, sembla que a La Valldigna hem montat un boicot cap a la Televisió Privada del PP Valencià (Alias Canal 9). Des de fa 3 dies, no es poden veure en emissió digital pel repetidor de La Valldigna les emissions de tots els Canals de la autonòmica valenciana més una altra emissora, també amb remarcat caràcter plural, progressista i "roig" com és Popular Televisión.
Ara bé, no sabem si és que ja comença la debacle de Canal 9 en general i que ja no poden pagar ni als centres emisors, o és que alguna ànima caritativa ens regala uns dies de descans del NO-DO per excel·lència del Segle XXI.
Perquè a La Valldigna, sóm DIFERENTS, i tot i tindre un PP a Tavernes amb domini de tota la vall, que en el seu dia es va manifestar a favor de TV3, ara potser, pegue un pas endavant i siga qui estiga al darrere del boicot a Canal 9 (.)sic
En resum, ara els valldignencs tenim uns dies de treva, per a depurar els nostres cervells (...o serveis?) i desconectar de la "mare" Canal 9. Tan sols ens queda resar per a que almenys diumenge pugam veure L´ALQUERIA BLAVA (...o era Blanca?).
(Remès a La Cotorra per anònim signant baix el seudònim: "Joan Ficòs")

1 comentari:

Anònim ha dit...

PopularTV emiteix en la freqüenia de Canal 9 per a ahorrarse costos de emisio i la direccio de RTVV ho permiteix per que el PPCV els dona permis.