dilluns, 20 de desembre del 2010

Homenatge al simater Antonio Company del València CF


Antonio Company porta molts anys lligat al València CF i és molt estimat entre la plantilla de l´equip, directius, i penyes del Vàlència CF, on el simater ha estat encarregat de les relacions del club amb elles tots aquests anys.


El sopar de Nadal de l'Associació de Futbolistes del València CF es va transformar en un xicotet i emotiu homenatge a Antonio Company, un dels empleats del club més volguts per tots que en els últims anys ha passat pel mal glop d'una greu malaltia. Anit, no obstant açò, va estar allí, en Alameda Palace de Jesús Barrachina, compartint unes hores amb Juan Sol, Ricardo Arias, Waldo Machado, Carlos Diarte, Juanito Sánchez, Ferran Giner, Miroslav Djukic, Gaizka Mendieta i tots aqueixos jugadors que durant dècades han fet gran a aquest club.

Antonio Company, com sempre amb el bon humor per davant, ha sigut durant molts anys la representació del València CF en infinitat d'actes celebrats en les Penyes Valencianistes per tota la Comunitat Valenciana i resta del món. Ahir tots es van alegrar de veure-ho.