divendres, 31 de desembre del 2010

La bona oferta cultural (...i la crisi), convida a quedar-se per Cap d´Any a Simat.

Click per engrandir la imatge i llegir el programa del Concert.
La Vall Brass Band, oferirà el diumenge un concert d´any nou a Simat.





La diversa oferta cultural i festiva que s´ha preparat des de la Regidoria de Cultura de Simat, afegida a la crisi econòmica actual, fa que aquest cap d´any i coïncidint amb el cap de setmana, siga òptim per quedar-se al poble.

Hui divendres, a les 17.00h. el Club de Còrrer la Llebre, organitza com cada any, una "San Silvestre" especial, sense ànim de competició, i si de molta diversió, per als més valents que vulguen combatre el fred.

Per a finalitzar l´any, aquesta nit, hi ha preparada una Festa Jove amb disco mòbil, al mercat de Simat, així com la celebració de les campanades d´any nou.

Diumenge, s´inaugura al matí el Mercat Artesanal Valencià, al Carrer del Convent, que estarà fins el 7 de gener, i on es podran adquirir els articles que els més menuts han preparat als Tallers Solidaris que va organitzar el Casal Jove de Simat.

Per finalitzar el cap de setmana, diumenge a les 18.30h. , la Vall Brass Band, dirigida pel simater David Llàcer, oferirà al Musical de Simat, un concert d´any nou.