dimarts, 10 de maig del 2011

Agus Brines, única Alcaldessa de l´Estat Espanyol present a Mauthausen.

L´Alcaldessa de Simat, Agustina Brines (BLOC), ha demostrat estar per damunt dels interessos partidistes durant el darrer cap de setmana, renunciant també a participar a l´inici de la campanya electoral, on ella mateixa es presenta de nou com a alcaldable.




I és que, als actes de commemoració del 66é aniversari de l´alliberament del campament nazi de Mauthausen, celebrats aquest cap de setmana, Brines, ha estat la única Alcaldessa (...i Alcalde), de les més de 7000 poblacions de l´Estat Espanyol en ser-hi present.




Recordem també que malauradament a eixe camp de concentració van morir molts ciutadans espanyols.




L´Alcaldessa va acompanyar a estudiants simaters fins a Mauthausen, un viatge becat per als estudiants, mentre que Agus Brines es va costejar el seu propi billet, algo no molt habitual en els polítics.




Segons hem pogut saber, ha estat una experiència per a tots els assistents molt emotiva i difícil d´esborrar de les seues memòries.




Ara, Agus Brines ja s´incorpora a la campanya electoral del seu partit.




4 comentaris:

Anònim ha dit...

S'ha pagat el viatge?

Anònim ha dit...

de la seua butxaca!

Anònim ha dit...

si, ella s'ha pagat el viatge , algun dubte? per sort tots no som igual....nomes cal mirar els funcionaris i mestres que han agafat els 15 dies de campanya electoral..
tots no son igual.

Anònim ha dit...

una vergonya, més gent com ella es el que cal. pero per desgracia ja em veig a sebastianet a la poltrona envestit com a màrtir. ai les esquerres sempre tirantse espasetes uns a altres que asco!