dilluns, 23 de maig del 2011

Resultats Autonòmiques a Simat; la clara prova del càstic al tripartit



Si veiem els resultats a Simat de les eleccions autonòmiques, podem dir ja clarament el càstic del votant simater al tripartit, perquè no es normal que partits com el Bloc o PSPV tinguen més vots a les autonòmiques que a les locals.

El PP perd uns 200 vots a les autonòmiques respecte a les locals.
El PSOE a les autonòmiques guanya uns 100 vots, mentre que el BLOC ha guanyat més de 50 vots a les autonòmiques respecte a les locals.

Ara, hi ha molt a fer (... i a demostrar per part del PP).

4 comentaris:

LARGO CABALLERO ha dit...

Fotre David quatre anys fotent a Eladi per anar tu de primer i resulta que ell encara va quedar millor que tu,si tingueres vergonya dimitiries.
Vorem si entens?

Anònim ha dit...

per la mateixa regla de tres, que dimitisquen tots, serra i agustina, perquè el bac ha estat dels que fan història, ací no hi ha eladi que valga és un castic total al tripartit. ara a treballar per tornar a recuperar la confiança perduda del poble, i cuidao amb qui voleu fer pactes, que açò a quedat com camot

Anònim ha dit...

L'anàlisi de Largo Caballero és un anàlisi molt encertat, de tots és públic que Eladi és la persona més popular i estimada a Simat (després de Serra)
Jo crec que els simateros i simateres seguiran omplint, com fins ara, de flors totes les plaques inaugural que amb el seu nom que adornen el poble

Anònim ha dit...

jajajajajajajajajaja!!!!

al de dalt... és conya no????
jajajaja

molt bona