dimecres, 11 de maig del 2011

Els Socialistes de Simat demanen ampliar l´horari del Monestir.





NP Socialistes de Simat


El Regidor socialista de Simat i candidat a l'alcaldia, David Mogort, va anunciar que demanarà a la Fundació Jaume II, que gestiona el monestir de la Valldigna, una ampliació de l'horari de visites, i més implicació de la Generalitat en el seu manteniment, conservació i programació d'activitats.




La reclamació sorgeix després que David Mogort tractara de visitar el dissabte el monestir juntament amb el diputat autonòmic del seu partit Manuel Mata i la resta de la candidatura municipal, i es trobaren amb les portes tancades pocs minuts després de les sis de la vesprada. A més, es van trobar amb parelles de turistes que tampoc van poder entrar. L'horari de visites de l'edifici és de dilluns a diumenge de 9 a 15 i de 16 a 18 hores.




«Un municipi declarat turístic per la Generalitat no pot tancar el seu principal atractiu a les sis de la vesprada, i molt menys en l'horari d'estiu», va explicar Mogort.
L'edil socialista va acusar a la Generalitat de torpedear les aspiracions de Simat de convertir-se en un referent turístic, i de privar-li de les fonts d'ingressos que comportarien més afluència.
Si la Generalitat no accedeix a ampliar l'horari de visites, Mogort va declarar que apel·larà als veïns de la Valldigna a mobilitzar-se en contra de la paràlisi en la qual la Fundació Jaume II té sotmès al monestir.




«La Generalitat té segrestat el principal atractiu turístic de la Valldigna per pura incompetència i revengisme polític, i açò implica minvar les possibilitats de futur de la Valldigna, que podrien tenir en el turisme la seua principal font de dinamisme econòmic», va subratllar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No em feu molt de cas, pero sent regidor de turisme: no sabia l'horari del monestir? i si porta un diputat no confirma si està obert?

Anònim ha dit...

pues crec que com a regidor de turisme esta ben feta la denuncia, perquè a més de que ningú a l´ajuntament de simat té decisió per obrir o tancar el Monestir ningú ha criticat esta manca de servei al turisme, i si el que volem es viure i fer un poble turístic pues això... ben fet!

Anònim ha dit...

vale, vale. ben fet! pero dic jo....
quants anys porta tancant a les 6 i no hem dit res? i ara que ho diguem no havera sigut millor fer una reunió abans de pegar la patada? i era precis que tot el mon s'enterara de que el regidor de turisme no sap l'horari del monestir? espere que si que sapiga activitats i quins dies es fa visita guiada...

Anònim ha dit...

se bas tián, se bas tián, se bas tián!