divendres, 20 de maig del 2011

Nota premsa (Remés per PSPV-PSOE)

SIMAT NO HA PERDUT EL TEMPS

Els Socialistes de Simat no tenim per costum contestar escrits dirigits a nosaltres, però després de la “pamfletada” del PP d´ahir plena de falsedats ens vegem obligats a remarcar algunes coses.

Si Simat va perdre el temps, no el va perdre amb el Govern Socialista, el va perdre l´any que va estar la dreta del PP al capdavant de l´Ajuntament, amb una sèrie d´actuacions impròpies d´algú que es considere gestor públic.

Demostrat està el que diguem;

L´herència deixada pels governs Socialistes l´any 2007, on hi havia un alt superàvit, va desaparéixer en pocs mesos amb la gestió del PP, una gestió molt qüestionable i obscura en diferents àmbits; contractacions dubtoses, quilometratges de regidors desorbitades i asfaltat de camins privats, afavorint individualitats afins per davant dels interessos generals dels simaters i simateres.

El PP Valencià amb el (des) Honorable Camps,ha estat més preocupat de defensar els centenars d´imputats per corrupció que porten a les llistes, que de interessar-se per la gent dels pobles, i a Simat estem molt perjudicats;

- Molts simaters i simateres són i han sigut víctimes del PP per tindre bloquejades les ajudes de la Llei de Dependència, unes ajudes que el Govern Socialista de Madrid li va avançar a la Generalitat i que el PP Valencià ha “segrestat” per invertir en grans events i “amiguitos del alma” (han mort ja més de 40.000 persones esperant l´ajuda).

- El PP ha eliminat les ajudes a l´Escoleta Municipal.

- El PP ha reduït a més de la mitat totes les ajudes a la nostra Escola de Música.

- El govern de Camps no ha complit en la promesa de començar a treballar a l´endemà dels devastadors incendis de l´any passat en la recuperació de les muntanyes.

- El PP de Simat ha pressionat a la Diputació per a que paralitzen per interessos electorals l´enviament de diners al poble que són dels simateres i simaters.

- El PP de Simat ens va enganyar a tots quan va dir que estava gestionant la instal·lació de gespa artificial al futbol, mentre altres pobles si que la van aconseguir.

- Nosaltres hem fet la feina del Pla General d´Ordenació Urbana amb el Polígon Industrial inclòs, però és el PP a València, qui el té paralitzat, no sabem bé per quins interessos, això fa que Simat no estiga avançant en indústria i treball.

Esta legislatura és la que més inversió ha arribat a Simat en tota la seua història i més projectes públics s´han tirat endavant, només cal donar una volta pel poble, gràcies principalment, a les inversions del “PLAN E” del govern Socialista a Madrid i a les gestions realitzades des de Simat durant l´Alcaldia dels Socialistes (2008-2010).

Els Socialistes de Simat som gent jove, treballadora i transparent, per això anem a fer de Simat un poble on es puga viure amb dignitat, amb qualitat de vida i igualtat per a tots els veïns i veïnes.

Et demanem que diumenge digues la teua, acudint a votar i exercint el teu dret de decidir sobre el futur més positiu per a Simat. Els Socialistes de Simat serem la garantia d´una gestió feta des del poble i per al poble, sense individualismes ni favoritismes cap a ningú, i continuant treballant pel progrés i treball per a tots els simaters i simateres.

SOM SIMAT!