dijous, 26 de maig del 2011

Nota dels Socialistes de Simat (autocrítica dels resultats locals)


Els Socialistes de Simat volem agraïr la participació de la població a les eleccions locals i autonòmiques de diumenge passat, tant als votants socialistes com a la resta.

Des del PSPV-PSOE de Simat, volem donar l´enhorabona al guanyador de les eleccions, Sebastián Mahiques i al PP de Simat.

A partir d´ahí, i ja mirant els resultats, volem fer una autocrítica constructiva d´allò que ha passat; la majoria de la població no ha acceptat que tres partits de diferents línies ideològiques formaren govern mitjançant una moció de censura, i com a mostra els resultats que han sigut clarament negatius per a les tres formacions.

Ara bé, els Socialistes continuem sent la segona força a l´Ajuntament de Simat, i volem fer una oposició constructiva, plantejant i recolzant com a prioritari la recuperació econòmica i de treball per a totes les famílies de Simat. Pot estar segur el nou govern municipal que tindrà el nostre recolzament en tot allò que siga beneficiós per al poble.

L´agrupació Socialista de Simat trau com a positiu la incorporació de gent jove al seu projecte, i farà tot el possible per tornar a ser decisius en els futurs governs del poble.

Moltes gràcies a tots.

Agrupació Socialista de Simat de la Valldigna
25 de maig del 2011

1 comentari:

Anònim ha dit...

millorar aprenent dels erros comesos no està gens malament. necessiteu fer que tornem a creure en algun partit d´esquerres. el pp no es partit per a simat pero vosatros mateix li heu servit en bandeja la majoria renoveu-se!