dilluns, 9 de maig del 2011

Mogort aspira a recuperar per als Socialistes de Simat el recolzament majoritari que sempre ha tingut en Simat





NP Socialistes de Simat: http://www.socialistes-simat.com/



L´assistència de més de 200 persones a l´acte de presentació de la Candidatura dels Socialistes de Simat, va fer que es quedarà xicotet el Saló d´Actes de la Casa de la Cultura de Simat.

L’objectiu de la candidatura socialista a l’Ajuntament de Simat és recuperar el recolzament majoritari que sempre ha tingut el PSPV en aquest municipi, i governar tendint la mà a la resta de partits i al conjunt dels veïns i veïnes, “sempre que compartisquen amb nosaltres el principi de que no tenim un altre interès que l’interès de tots”.

David Mogort, candidat socialista a l’alcaldia de Simat, ha realitzat aquestes declaracions en l’acte de presentació de la candidatura que s’ha celebrat avui en la Casa de la Cultura, i en el qual ha intervingut el diputat autonòmic Manuel Mata en suport de la candidatura local.

Mogort confia a obtenir una majoria suficient que permeta al PSPV formar govern, i ha precisat que aspira a governar “amb o sense coalicions, però en qualsevol cas, lliure d’hipoteques”. El candidat socialista assegura que tendirà la mà a la resta de formacions encara en el cas que no li anara necessari per a governar, “sempre que facen prevaldre l’interès general per sobre d’ambicions personals i partidismes”.

David Mogort, que per primera vegada lidera la candidatura local del PSPV, assegura que els socialistes de Simat han conformat una llista renovada conformada per persones “amb idees i amb ganes de portar-les a la pràctica per a reactivar Simat en tots els àmbits, desbloquejar projectes com el PGOU que porta anys embossat en la Generalitat, incentivar l’establiment de noves activitats econòmiques, i garantir en definitiva el benestar i la prosperitat.

La creació d’ocupació, la rehabilitació del casc antic, la creació del polígon industrial, el foment del turisme residencial, i la millora de l’atenció social són alguns dels punts en els quals incideix el programa socialista.

Per la seua banda, el diputat Manuel Mata ha incidit en el seu discurs en el finançament municipal i la paràlisi del fons de cohesió al que es va comprometre la Generalitat. Simat és un dels municipis en els quals més s’ha deixat sentir la falta de finançament i la discriminació de la Generalitat, ja que malgrat haver sigut declarat municipi turístic i de disposar d’un dels més importants patrimonis històric-artístic de la Comunitat Valenciana, no s’ha vist correspost amb l’atenció que proporcionalment mereixeria de la Generalitat.