dimecres, 25 de maig del 2011

Què ha passat a Simat? com un poble d´esquerres passa automàticament a majoria absoluta del PP

Sebastián Mahiques serà l´Alcalde "absolut" de Simat, els pròxims 4 anys.
Simat castiga al tripartit i dona la majoria absoluta al PP.


El poble ha parlat, i ho ha fet a les urnes d´una manera molt contundent per als partits que el 4 d´agost del 2008 van signar la moció de censura contra el PP.

Tots han perdut vots, PSPV (-18%), BLOC (-36%) i ESQUERRA (-23%), a més, ha estat a només 5 vots de perdre l´únic regidor que té.

L´altra cara, EU que no va signar la moció i es va mostrar contrari, és el partit que més creix (+48%), i dona certa raó al seu candidat quan es va negar per estos mateixos motius.

El PP, s´apropa als 1000 vots, i puja un 45%.

S´acaba doncs l´aliança de les esquerres a Simat i comença un canvi radical de conseqüències que no es podran valorar a mig termini, amb l´entrada de 6 regidors del PP.

Així han quedat els resultats;


L´enquesta que va fer La Cotorra de Simat, ja assenyalava algo extrany, perquè si més no, la gent del PP no està molt acostumada als blogs i a entrar a la xarxa, i ja extrapolant els resultats de l´enquesta li donava uns 5 regidors, però lluny del 6é. Mentre que el Psoe segons l´enquesta havera obtès 3 regidors, el Bloc 2 i EU 1. Esquerra Republicana s´havera quedat fora segons esta enquesta.






* Preguem el màxim respecte als comentaris, per favor.


8 comentaris:

Anònim ha dit...

No será que Simat a votat a les persones i no a les sigles?

No será que per tindre uns mesos la vara de mando i poder anar a la Provesó li vaeu donar el poder del Poble a un que el Poble no el volia.

No será que heu omplit La Casa del Poble de enxufats i asesors?

No será que totes les obres faraoniques i les fastuoses inaguracions, al Poble no li diuen res?

No será que el Poble pensa que els diners es deurien haver gastat en coses mes utils?

No será que heu abusat un poc en els pagaments que sufrim desde que esteu vosaltres?

No será que molts dels que som de esquerres no ens hem cregut que vosaltres heu sigau?

Bo,no se si Sebastiá i els seus tindrán que demostrar algo o simplement en que es comporten com persona justes i responsables ja anirá la cosa millór.

Antes de posarvos a treballar poseuse antes a reflexionar

Atentament i en molt pesar

Un ex-votant vostre

Anònim ha dit...

No serà que dos persones del pp s'han encarregatr de que els rumanos de simat votaren al pp a mig dia quan cridava menys l atenció. els rumanos no poden votar en autonòmiques diferencia de vots locals autonomiques 200 vots. el mafioset rumano ha fet una bona faena.

Anònim ha dit...

Si creieu que el PP al poble a guanyat pels romanesos, és que malauradament, no heu après la lliçó,

Anònim ha dit...

ni ha que mirar-se el melic, el PP no ha guanyat pels romanesos, ha guanyat perquè psoe bloc i serra no deurien d´haver fet la marranà que van fer
jo vaig votar a sebastián al poble i al compromís a valència i no tinc cap remordiment

ara ténen 4 anys per apanyar la destrossa que han fet, per a mi no hi diferència ara mateix entre dreta i esquerra de sebastián i els atres.

Anònim ha dit...

Jo també ho vaig vore!
Sebastià havera guanyat. igual pero portaven a rumanesos de l'anseta a mig dia quan menys gent ho podia vore. Una dona de Simat els donava els sobres a l'entrada. Això ho he vist jo.

Anònim ha dit...

Jo crec personalment, que un alcalde deu ser alcalde per a tots, no posant el dia 9 d'octubre la bandera de catalunya afavorint als catalanistes i deixant de costat als que no ho son

Anònim ha dit...

si siguera que haja uanyat per 100 vots.. pero duplica al PSOE. El poble ha reaccionat com deu reaccionar i no es per romanesos que ací no tenen res a vore

Anònim ha dit...

xe, això es de veres, ademés el psoe ja ha reconegut l´error de la moció de censura. jo votant d´esquerres que em considere no em snt mal d´haver votat a sebastianet
deixem vore com ho fa, ja que no li se va donar l´oportunitat abans