dilluns, 8 d’agost del 2011

Compromís critica el retall del govern del PP al programa de Salari-Jove

Fran Ferri, Diputat a les Corts Valencianes per la coalició COMPROMÍS.

El diputat del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha criticat el retall que ha realitzat el Consell en el programa Salari-Jove. En este sentit Ferri ha anunciat que presentarà una Proposició No de Llei en Les Corts per reclamar més inversions per contractar aturats en els programes d'ocupació.

Per a Ferri "és inadmissible que amb el nivell d'atur tan gran que patim la Conselleria d’Economia haja aplicat un retall al programa d’ocupació Salari-jove".

Segons explica el diputat de Compromís "enguany la Conselleria condiciona les ajudes a tindre inscrits en cada municipi més de 100 joves en atur en el mes de novembre de 2010. Esta restricció suposa que la immensa majoria de municipis valencians no van a poder beneficiar-se d’esta ajuda. Com que l’import previst per a este programa per part de la Generalitat estava condicionat a l’existència de crèdit, en la pràctica es tracta d’una retallada de facto en el programa d’ocupació. De fet, enguany la majoria de municipis s’han quedat sense poder contractar menors de 30 anys mitjançant ajudes autonòmiques".

Fran Ferri ha ressaltat el malestar que s’ha creat a molts municipis per la poca ajuda que estan rebent per a contractacions per part de la Conselleria d'Economia. Així mateix el parlamentari de Compromís critica "la poca eficàcia que tenen els programes per a foment de l'ocupació que trau el Consell ja que les xifres pressupostades inicialment sempre queden condicionades a l’existència de recursos econòmics que en la majoria d'ocasions no arriben perquè el govern del PP anteposa a les polítiques de creació d'ocupació els fastos propagandístics com la Fórmula 1 o la xarxa clientelar que té muntada a Canal 9".

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra, cotorreta. Abans bloquereta i ara socialisteta, encara et queda un lloquet per al Bloc ja que els socialistes estan fent la mateixa oposició que Rouco Varela promocionant pel·lícules porno.

Anònim ha dit...

Ai Juli, Juli, tens menys credibilitat que un quico, no se que pensarà el Sr. Diputat si s'entera que esteu penjan-lo en el teu copia i pega.