dimarts, 30 d’agost del 2011

Nervis i molta tensió a l´Assemblea de la COSIVA.


Per les informacions que ens estan arribant sobre l´Assemblea de Socis de la Cooperativa COSIVA, novament tenim que parlar d´una possible nova tragèdia laboral que anem a viure a Simat.

I és que els dirigents de la Cooperativa, han basat la salvació de la mateixa, a que cada soci tinga que fer una aportació de 2000 € independentment de les terres que tinga.

Al fer esta argumentació, automàticament l´assemblea s´ha convertit en un autèntic "ball de torrent".

I és que tot i que es decidira posar 2000 euros per soci, això no assegura res, només cobrir els deutes existents, però sense cap pla de viabilitat a la vista, i amb la perspectiva comercial per terra, a la mitat de campanya o a finals, estaríem segurament en la mateixa situació.

De nou tenim un autèntic drama laboral a Simat, els pròxims dies seran decisius.



40 comentaris:

Anònim ha dit...

Com es dediquen a rastrejar les IPs
Este Blog esta mort.

Anònim ha dit...

Ells seu han buscat, per amenaces

Anònim ha dit...

Si pero lo que importa ací no es parla i es que els que han portat a la ruina la cosiva son els que mes terres tenen i ara demanen 2000 euros per cap igual dona qui tinga una faneca que 200 vergonya!!

Anònim ha dit...

I si en una familia hi han 3 treballadors i el pare es socio, que te que pagar 8000 euros?

Anònim ha dit...

No, es sols per als socis.

Anònim ha dit...

Gracies per la aclaració

Anònim ha dit...

No hi ha de que.

Anònim ha dit...

Qui fica els diners per fi, els socis, o els socis i els treballadors

Anònim ha dit...

Ja s´ha decidit que fara? Tancarà o no?

Anònim ha dit...

van dir que es tratava de salvar la coperativa no els llocs de treball vol dir que el collidor que pague 2000€ no te asegura la faena y volien canbiar els estatuts pa el que sen ixca no cobre res y digueren que si venguerem la coperativa el sosi no voria ni un duro

Anònim ha dit...

Això que diu el de les 11:31 ja m'ho va dir Marivic que em pasaría si la Cope entrava en fallida (Eren els últims "coletasos" de Enrique Tela) Sí, quan va hi haure el forat de 113 mil.lions de Pessetes.

P.D. Aixína i tot vaig firmar, estàva ja molt fart........

Anònim ha dit...

Per cert, m'ha comentat un amic, que Seba anava huí a Consellería a vore què es podía fer.

Anònim ha dit...

i queixalets també!!!!

Anònim ha dit...

van fer la junta sense aver parlat apenes en els bancs

Anònim ha dit...

em deuen la taronja mes y mig de jornal no ma seguren la faena y si fique 2000€ pa continuar y em tornen a collir la toronja sense vore un duro sera la meua ruina pa mantindre a uns cuants que estan fijos amb un sold que supera els 2000€

Anònim ha dit...

Ja sa decidit el futur de la COSIVA?

Anònim ha dit...

Si no tenen un pla de viabilitat, punts forts, punts dèbils, auditoria, mesures a pendre etc....com s'atreveixen a demanar 2000 euros. I els responsables d'haver arribat a esta situació, no els demanem responsabilitats?, i quines garanties tenim de que ens tornen eixos 2000 euros.
A dimitit tota la junta? qui porta ara el timó de la cooperativa? encara el du Deo?, és que no saben res redeu.

Anònim ha dit...

qina ruina!!!les 2 cooperatives tancaran.ruina a simat entre 2000 euros per soci i en l'altra 1000.es una poca vergoña el q stan fent.fora les 2 cooperatives xro yaa...i els presidents i la junta foraa...traidorss

Anònim ha dit...

es molt bonic ara queixarse´, i donar la culpa als de la junta . Tots sabiem el que estava pasant,els salaris fixes de cada u,la mala gestio,...etc.La culpa es del soci per no tirarlos en una pata.

Anònim ha dit...

pa que salvarla pa que mos cuiguen malamen y a preu de risa pa que es guanyen el jornal

Anònim ha dit...

venemla ara que podem que despres se la quedara el banc

Anònim ha dit...

ja es del banc valent/a.

Anònim ha dit...

si tanta queja teneis que la van a collir malament y la vais a cobrar barata saliros de la cope que fuera estareis mejor.ESO DE GANAR EL JORNAL YO LE PREGUNTO AL 18:19 ¿TRABAJARIAS SIN COBRA? YO NO

Anònim ha dit...

mareumeuaaa la culpa no la tenen els socis. xoriço, la culpa es de els que manen perque si ho feren bé i pagaren bé la taronja aixina no estarien perque s'han dexat tant de bancals perduts??? ale xulosssss explique-meu la respostaaaaaa

clar q anem a eixir-mos pa no cobrar ni un puto euro.... veges no val ni un pebre cap de cooperativa. aleeee tots fora pero ya.... directiva, i president uuuuuuuuuuuuuu

Anònim ha dit...

lo dels jornals va per deo president y companyia que els treballadors de el macent y el camp fa 2 o 3 mesos que no cobren

Anònim ha dit...

I encara voleu posar 2000 euros? Esta coope està pijor que l´atra!

Anònim ha dit...

Està tot perdut, la gent ja no aporta solucions sino que van tirar-se la culpa uns i altres. Simat RIP

Anònim ha dit...

lo que ha dicho el 19:15de chorizo que no falte el respeto que yo no se lo he faltado.Te explico si tu como socio sabias lo que estaba pasando y eres tan listo por que no lo has dicho en una junta o has sacado la tierra antes de que ellos se llenaran los bolsillos.Es tu culpa por consentirlo ¿valeeeeee?

Anònim ha dit...

Valeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!
Pareces Belén Estéban..........

Anònim ha dit...

Quan de xurro hi ha per ací!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Lo que haga falta para darle "vidílla" a ésto. Igual me entiendes como te entiendo, no he vist ninguna norma del foro que diga que sòls es deu escriure o expresarse en valencià, no? A les hores faré el que voldré i....Segur que soc menys "Xurro" que tú, que tan sòls deus saber el per què d'eixa paraula.

Anònim ha dit...

ostras el xurro sap escriure en valencia i heu fa en castella,es te tio va deconya.

Anònim ha dit...

Ara falta saber si tú seríes capaç........Ademés de lo que el pregunte.

“Aquel que sólo repite las palabras de un genio es el ignorante más apto para conversar”.

Anònim ha dit...

jajajajajajaja que es precisament el que acabes de fer tù,NO? o es que esta frase te las inventada tù?

Anònim ha dit...

i ara falta saber si tu la conexes que sabent escriurela reneges de la llegua que ta donat de mamar,no se si seras ignorant per anar repetint fraces celebres pero ducte que siges el mes idoni per a tindre converses.

Anònim ha dit...

Sí, si que la conec. A mi m'ha donat de mamar la mamella de ma mare, no la llengua. A més a més, no renegue, això ho dius tú, tururú...... Si li contéste a un que escriu en Castellà, com sé i puc, a les hores li contéste en Castellà, què més bonico que la pluralitat llingüística que tenim a la Comunitat Valenciana? Mai he atacat a ningú per la seua forma d'expresarse i vosatros "els defensors de la llengua" que no més que aneu al Cap i Casal ja de segur que parleu la llengua de Cervantes...... Enseguida ñiqui ñic que si xurro que si no se qué, sou les persones més intransigents que hi ha per ahí.

Au cacau, ara raones amb Catalanístes. Jo ja no el contestaré més.

Anònim ha dit...

Els ultraespanyolistes sempre acaben igual, Catalanistes. Mira, no soc cap del que ha comentat contra tu, però per a mi dir-me catalanista no es cap insult, com per tu no serà dir-te espanyolista. La llengua que jo he MAMAT, és una variant de les moltes que té la llengua valenciana, catalana, balear, alacantina, rossellonesa, algueresa... di-li com vullgues ni es millor ni pitjor que les altres, sols té una diferència
ÉS LA MEUA!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Jo també n'estic molt orgullós de ser Valencià i Espanyol, mai he renegat de la meua identitat però, puc escriure i expresarme com jo vullga i per contestarli a un anònim que escrivía en Castellà, també puc, com veus, en la nostra llengua, amb faltes, perque jo soc de l'època de Doña María., també puc en Francés i m'atreviría amb algo d'Anglés, enseguida, el típic intransigent, que es pensa que el mon sòls gira entorn a la llengua...I la llengua, malauràdament, dona poc de menjar; Que eres Xurro? Que renegues de la teua llengua? Quan de Xurro per ací!!!
Molt orgullós de ser Espanyol, sempre que he ixit pel mon, quan m'han preguntat d'on soc, he dit Espanyol (encara no havíem guanyat el Mundial) de la zona Mediterrània VALÈNCIA!!

P.D. Perdó pel toxo.

Anònim ha dit...

Deixe'm-ho aixina i ja està. Jo també estic ben orgullós de ser valencià, però espanyol no em sent, que vols que faça?

Anònim ha dit...

Tens raó, deixemo estar però, si quan eixes fora del territòri Espanyol i dius que eres Valencià,sense abans remarcar que està dins d'Espanya voràs els ulls que posen, que ja m'ha pasat varies vòltes.

Adeu i bona nit.