dimecres, 17 d’agost del 2011

COMPROMÍS: Xambó es presenta a RTVV i es neguen a lliurar-li l’informe Price Waterhouse

Rafa Xambó, representant de BLOC-COMPROMÍS al Consell d´Administració de RTVV.



El representant de Compromís en el Consell d’Administració de RTVV, Rafael Xambó, ha acudit al centre de programes de Burjassot, on es troba la direcció general de l’ens, per a reclamar l’informe de la consultora Price Waterhouse Cooper en què el govern del PP i la direcció general de RTVV fonamenten l’ERO que suposaria l’acomiadament de més de mil treballadors.

Segons ha assegurat Xambó “sorprenentment, en un moment en què s’està debatent el futur de RTVV per la situació crítica en què es troba, cap directiu de l’ens públic es trobava este matí a la casa per a atendre’ns, per la qual cosa he hagut de presentar un escrit a l’atenció de López Jaraba reclamant-li de manera urgent el lliurament d’este informe”.

En la seua visita al centre de producció de programes de Burjassot Xambó ha tingut ocasió de parlar amb alguns representants sindicals i en concret ha sigut informat de la denuncia que la Intersindical Valenciana ha presentat davant la inspecció de treball pel reiterat incompliment de la direcció general de RTVV de lliurar-los l’informe Price Waterhouse Cooper. El representant de Compromís els ha expressat el seu suport i s’ha compromés a traslladar al proper Consell d’Administració les negatives de la direcció general a facilitar als representants dels treballadors la informació que reclamen.

Per a Xambó “estes pràctiques revelen una actitud clarament antidemocràtica que rebateix les promeses de transparència que ha anunciat el president Fabra. De tota manera seguiré exigint disposar de l’informe abans de la propera reunió del Consell d’Administració per a poder avaluar la situació de RTVV i fer les propostes pertinents”.