dijous, 18 d’agost del 2011

El PP de Tavernes carrega contra el tripartit i no assumeix cap culpa de la seua gestió als últims 16 anys.

Manolo Vidal, Portaveu del PP valler.


El PP de Tavernes ha acusat al govern format pel Bloc, PSPV i EUPV de tergiversar la liquidació del pressupost de 2010. «Si el tripartit no es veu capaç de governar amb el deute actual, el PP si que veu capaç. De fet Tavernes té un nivell de deute inferior al 110% dels seus ingressos, una xifra més que admissible, i molt lluny del 125% que permet la llei», va assenyalar el portaveu popular Manolo Vidal.


Segons Vidal, en les arques hi ha 1'7 milions d'euros «fruit dels préstecs que l'any passat va sol·licitar el PP per a poder oferir liquiditat al nou govern que sorgira en les eleccions després del decret que impedia fer préstecs a les administracions locals». Per al PP, falta saber «si retornaran aquesta quantitat al banc per a reduir el dèficit o si preferiran disposar d'elles».
Des del govern s'afirma que hi ha 932 factures sense estar pressupostades i que suposen 1'6 milions d'euros respecte a 2010. L'edil d'Economia, Víctor Borrás, va qualificar la gestió del PP en el govern de «nefasta» i va dir que la prioritat era solucionar el desequilibri. «Reduirem les despeses a la necessitat real revisant totes les partides, i la Hisenda Municipal revisarà totes les factures per a evitar així tenir factures en els calaixos».