dijous, 25 d’agost del 2011

El GMValldigna coordina els treballs de millora en les zones afectades pels incendis a Simat

L´Alcalde de Simat, Sebastián Mahiques i el Regidor de Medi Ambient, Rafa Cabanilles, amb membres del Grup Muntanya Valldigna.



La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna conta amb la col·laboració del Grup Muntanya Valldigna, que s’encarregarà de coordinar les tasques d'adequació i millora de les zones afectades pels incendis de setembre de l'any passat que van cremar 158,7 hectàrees al terme municipal de Simat. Les actuacions es realitzaran en la Serra del Toro i la Serra de la Barcella.

Principalment, les tasques que es realitzaran seran: la restauració de la coberta vegetal, treballs selvícoles mitjançant podes i clares, construcció de faixes i reparació de murs de mamposteria dels bancals i sendes construïdes amb la tècnica de pedra en sec, també es pretén preparar el terreny per la seua posterior repoblació i plantació.

Les muntanyes de Simat de la Valldigna, la Serra del Toro i la Serra de la Barcella, sofriren un incendi devastador durant els dies 7, 8 i 9 de setembre de 2010. La zona presentava una gran varietat de matoll i arbrat (pins, carrasques, oliveres, garrofers). Esperem que amb aquestos treballs de millora es puga evitar l'erosió d'aquestes muntanyes, tan valuoses per a la Valldigna.

• Enviada pel GMValldigna

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Como han quedado las cop.por los dirigentes?no hay en Simat una persona que sepa de que va y honrado,para poner al vallero ese que no supo ni mantener el negocio que le dejaron sus suegros por no tener ganas de trabajar y ahora a trabajar a la montaña?JA..JA..JA. si que empiezas bien Sebastian para poner en los sitios a la persona adecuada,INCREIBLE DE RAFA.

al notari ha dit...

es vallero de la vall o vallero de la valldigna,jo crec que el seu pare i per tant el 50% de la seua familia son de simat a molt pesar teu per tant no trobe que treballar siga una deshonrra i no hia dingu que no li acerten l'ofici dexeu aveure com acaba la correguda i despres parlem,que tu en la teua escritura castellana tame sembles mes manxego que simater.






Anònim ha dit...

La que és de Simat és sa mare

notari ha dit...

molt be ja meu pesava,despres de avero posat en avingut la rescalda erro,pero be cracies seguix tingent per part de mare tota la familia a simat,tios cosins i nebots.

Anònim ha dit...

Al de las 15:33 digo vallero por no saber su nombre,no importa de donde sea sino que valga para cumplir en el trabajo y ese es muy conocido en Tabernes y no por lo trabajador precisamente,no se puede dar ese voto de confianza que pides a quien no supo ni mantener su negocio,pregunta porque se lo dejo y separo su cuñado del negocio familiar y en cambio el cuñado se hizo rico por las ganas de trabajar,y como pago mis impuestos me molestan los vagos,MUY ORGULLOSO DE MI CASTELLANO ES LO QUE ME ENSEÑARON EN LA ESCUELA,SEGURO QUE ME SIENTO MAS VALENCIANO QUE TU,NO SERAS DE ESOS QUE QUIEREN IMPONER UNA CULTURA QUE NO ES LA NUESTRA??

Anònim ha dit...

No me entero de nada.¿De quien hablais?¿De Rafael el Pimpollo,que esta en el ayuntamiento,regidor de medio ambiente?Perdon pero estoy perdido.

Anònim ha dit...

Del vallero qe esta en la foto

Anònim ha dit...

Yo el de la foto no tengo ni pajolera idea de quien es.

Anònim ha dit...

Es el que está con los huevos sobre la mesa y no para de dar vueltas con una Scooter por Simat, muy pegado a las faldas de Joan Serra cuando pintaba mucho por aquí

Anònim ha dit...

¿Y quien es y como se llama?

Anònim ha dit...

Ex-vendedor de pescado, más no te puedo decir.
Bueno sí, a Salamanca.........

Anònim ha dit...

Ese es el del Scooter que con Serra y Xavi le fue muy bien,ahora se cambia la chaqueta y ya se arrima a Sebastian.

Anònim ha dit...

Caliente, caliente.........

notari ha dit...

el que esta imposant una cultura que no es la nostra simplement eres tu,asi el que mes i el que meins tots em anat a escola,i tu mixes que es lo que tan ensenyat,be seguix axi.

notari ha dit...

el que esta imposant una cultura que no es la nostra simplement eres tu,asi el que mes i el que meins tots em anat a escola,i tu mixes que es lo que tan ensenyat,be seguix axi.

Anònim ha dit...

El xurro este que no sap ni escriure en la llengua d'este poble que vol? Imposar-nos el castellano, que se'n vaja a la meseta a vore si allí li donen duros a pesseta. Redeu quant de xafaxarcos...

Guerrer de Moixent ha dit...

Tu te sentiràs tot el valencià que vullgues, però no deixes de ser un renegat...

Anònim ha dit...

no , el que es treballar no es el seu fort , el del vallero.

Anònim ha dit...

ja estem en lo de vallero,vallero de la vall de tavernes,o vallero de valldignenc de la valldigna.

Anònim ha dit...

En Simat, sempre que s'ha referit a algú de Tavèrnes se li ha dit "Vallero", No?????

Anònim ha dit...

Simatero, Benifaironero i Vallero, encara que élls quan es referixen a élls diuen "del Poble"

Anònim ha dit...

al de les 15:30 h. lo important es lo perro que es eixa persona i a mes com seu fa per estar en tots els llocs, posan-se mascaretes dels republicans o ara mateix la del PP i així en altres pobles .

Anònim ha dit...

qui es al de les 15:30 no el vec per cap joc,fa mes de 25 anys i teu puc dir a ciensa serta dirli hau de tavernes vallero era com si li averes dit fill de mala mare,en que altres pobles sa posat la mascareta jo crec que an este clot tots ens conegem ademes desde que son els pobles de la valldigna i no de valldigna i a mes a mes esta la manco trobe que tos som valleros,ara si esteu torpes i seguiu erre que erre sigam valleros i valleros de la vall.

Anònim ha dit...

Quina gent més celosa mare. Si el regidor de medi ambient abans era republicà i este xic fa feines de netejes forestals, es normal que les faenes li les manaren ells. Si ara el regidor es pimpollo del PP es normal que li les manen ells. ON està el problema... gentola, que no sabeu més que embrutar de merda tot el que vos se posa per davant, fartons de boca plena.

Anònim ha dit...

El problema esta en ell qe no a volgut TREBALLAR AN LA VIDA.


PD.tu i ell segur qe en el tripartit serieo fartons de boca plena

Anònim ha dit...

al de les 22:42.ten recordes de la gorreta de LA VALL DE SIMAT?jejejejeje....la vaig pedre .pero me la tindre que fer de nou.en vols una?
p.d-els valleros sempre seran els valleros et poses com et poses.

Anònim ha dit...

terrao el ultim anonim es poseu com es poseu tots som valldignecs i per tant tots som igual de valleros.

Anònim ha dit...

jajajajajaja,no eu pots negar que eres tù tio.al de 22:45 =15:19.talle comunucacio.hommmmmmmmm.