divendres, 12 de novembre del 2010

Més gespa artificial a Tavernes, mentre a Simat els recèls polítics ho impedeixen.

Tavernes és un dels ajuntaments més endeutats de tota la Comunitat Valenciana, però això no li ha fet afluixar en quan a inversió en esports.

Tavernes anuncia la posada en marxa d´una nova canxa de gespa artificial, ara per a Futbol 7. Malauradament a Simat, els recèls polítics d´uns i d´altres, fan que l´aposta ferma de l´actual Alcadessa Agus Brines, per convertir el camp de Simat en un camp en condicions amb gespa artificial quede en paper mullat. Ningú vol cedir perquè tots volen "apuntar-se" el tanto. Mentre tant, els més perjudicats, els xiquets que dia a dia practiquen l´esport del futbol a l´Escola de Futbol Base de Simat.


En pocs mesos Tavernes comptarà amb un nou camp de futbol-7 de gespa artificial. Aquest projecte estava anunciat i ara la Diputació de València ha tret a pública licitació les obres per al mateix.

Ja s'ha publicat en el BOP la licitació d'aquest projecte, tant la seua redacció com la seua execució en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal vallero.

Aquesta infraestructura parteix amb un pressupost de 355.000 euros. Després d'aquest anunci, el responsable d'esports de Tavernes, Salvador Ribis, ha indicat «aquesta actuació ens permet poder oferir més espais per a la pràctica esportiva. En concret aquest camp beneficiarà als clubs de futbol que podran entrenar i jugar amb més qualitat i comoditat».

Fins ara existia una massificació d'equips en el Municipal d'Esports. Desenes d'equips havien de compartir aquestes instal·lacions o les de camp del Vergeret. Amb el nou camp de futbol-7 de gespa artificial es donarà un respito a la UD Tavernes i al Vall d'Alfàndech, que veuran com incrementen els seus espais per a poder entrenar els seus equips.
El nou camp estarà situat al costat de la piscina coberta, que està en la seua fase final de construcció, i les noves pistes poliesportives que es van estrenar fa uns mesos.

Ribis ha destacat que amb aquest camp es completaran les instal·lacions del Poliesportiu Municipal «nostra ciutat té un dels millors complexos esportius de la zona. La piscina coberta està quasi acabada i ja han començat les obres dels jardins que l'envoltaran, els camps de petanca i els jocs que completaran la vessant sud de la zona esportiva. Amb el nou camp assistim a un notable increment de les instal·lacions en aquesta zona» l'edil d'esports vallero assegura que el futur de l'esport de Tavernes passa per millorar el camp del Vergeret i programar la zona esportiva que existirà en Marjaletes en un futur.

El regidor ha afegit que aquesta és la legislatura en la qual més s'ha invertit en esport. «Hem de tenir en compte la piscina coberta, les pistes poliesportives, el camp de futbol-7 de gespa artificial, el pavelló multiusos del Vergeret, les millores en aquest camp, les pistes de padel en la platja, a més de la zona esportiva de la Goleta. A açò cal sumar les millores en les instal·lacions que ja teníem».