dilluns, 3 de gener del 2011

...amb això, la justícia ha estat molt ràpida!




El jutjat de Castelló, decideix intervindre les paperetes amb la imatge de Fabra, perquè creu que atempten contra el dret a l´honor del President de la Diputació de Castelló.

La demanda va arribar a Ontinyent divendres passat per ser este el col·lectiu que ha distribuït les paperetes, però és contra el BLOC nacional.

Fabra ha demanat que es prohibisca la venda de les paperetes i que es bloquege l’import dels beneficis obtinguts. Les paperetes ja s’han esgotat però divendres a la vesprada, el jutjat va ordenar registrar la seu del BLOC d’Ontinyent per incautar-se de les paperetes.


El més curiós del cas és que el jutjat ha actuat amb una celeritat sospitosa. A Fabra l’absolen per delictes prescrits i ara un jutge accepta una petició de demanda i les mesures cautelars sense escoltar la part demandada. La justícia del PP.

2 comentaris:

remigio III ha dit...

No se si riurem o plorar. Anys per a jutjar este poc honorable personatge . 8/9 jutges eliminats del cas Fabra . Ara per una foto el jutge actua amb molta més rapidesa que ho varen fer per a culpar un delinqüent. Jo diria que passa alguna cosa greu a l'Estat

Anònim ha dit...

Si és un Estat de dret per uns i tort per altres.
I els jutges són del partit de la botifarra grosa.