dimecres, 19 de gener del 2011

Tavernes rebutja les prospeccions i demana més informació al Govern




Els diferents grups que formen la corporació municipal de Tavernes van acordar en el ple de la nit del dilluns una moció conjunta de rebuig a la sol·licitud de prospeccions petrolíferes en la zona compresa entre Tavernes, Gandia, Barxeta i Pobla Llarga.

D'aquesta manera els diferents grups van fer un front comú davant aquesta petició formalitzada per una empresa que haurà de s'estudiada pel Ministeri. L'alcalde, Manolo Vidal, va explicar que el rebuig es deu en primera instància per la falta d'informació que es té respecte a aquestes prospeccions.

A més va afegir que les administracions central i autonòmica demostren una gran preocupació pel medi ambient en qualsevol de les actuacions que realitzen, per la qual cosa considerava que amb aquesta moció es donava un suport a la resta de corporacions locals de la zona que també s'havien posicionat en contra d'aquests estudis que es volen realitzar en el litoral valler.

Des del Bloc Naionalista, la Regidora Llum Sansaloni va demanar que la moció aprovada en el ple es remetera als col·lectius i entitats locals perquè estigueren informades de la mateixa.