dilluns, 17 d’octubre del 2011

'The Guardian' diu que ETA podria anunciar aquesta setmana el seu "final definitiu"

El diari britànic The Guardian ha publicat una informació en la seva edició d'aquest diumenge en què assegura que la banda terrorista ETA podria anunciar el seu "final definitiu" durant aquesta setmana.

The Guardian, que cita "fonts pròximes a les negociacions", es fa ressò de la presència d'aquest dilluns de l'exsecretari general de l'ONU Kofi Annan a la Conferència de Pau que tindrà lloc a Sant Sebastià, així com de la recent adhesió dels presos de la banda a l'Acord de Gernika, que entre altres coses exigeix a la banda el seu final.

Excusa perfecta
De fet, aquesta informació afegeix que la citada conferència proporcionarà a ETA "una excusa per declarar la seva preparació d'abandonar les armes", segons les mateixes fonts.

"Encara que no queda clar exactament quines paraules usaria ETA en la seva pròxima declaració, sembla que serà un pas irreversible cap al final d'un grup que ha matat més de 800 persones en atacs amb bomba i pistola a tot Espanya en els últims 43 anys", diu The Guardian.



6 comentaris:

Anònim ha dit...

la noicia de simat es que la dona de colenco va organitzar on tapersex, que tingue un gran exit, hon anaren mes de 15 dones del poble i es gastaren en cosetes mes de tres-cents euros (entre totes)
!que bon cap de semana auran pasat alguns!

Anònim ha dit...

i per que no varen fer bando, jo avera nat xe.

Anònim ha dit...

la noticia es q ha simat hi ha molt de xivatos. digues qui eres i contarem coses teues, avore si tagrada,
el q pense es q ta molestat q no et convidaren a tu, volies comprar algunes cosetes ah pillin.

Anònim ha dit...

jo també haguera vullgut fer gasto en eixes dones tan listes ! :)

Anònim ha dit...

la noticia es que a este d´aci dalt res li importa que van comprar i si ho van passar be alguns.

Anònim ha dit...

No teniu vergonya "senyors" anònims, em paeix una falta de repecte, d'humanitat i de sentit del ridícul frivolitzar en un tema com és el terrorisme; de vegades em dóna vergonya se simater...