dimarts, 4 d’octubre del 2011

IBERDROLA augmentarà la potència de l´alta tensió amb la indiferència del govern local.


Ahir al matí la companyia IBERDROLA va reunir a Simat als propietaris de terrenys ocupats per les torres d´alta tensió, per tal d´informar-los

El motiu de la reunió de IBERDROLA és donar-los als propietaris dels terrenys per on passen les torres d´alta tensió un document per a que signen donant el consentiment per tal de que els treballadors de l´empresa elèctrica puguen accedir als seus terrenys i així duur a  terme el doblar la potència d´energia que ja ens passa per dalt dels nostres caps.

Això pot tindre repercusions molt negatives sobre la salut de tots els que vivim a Simat, ja que quan l´empresa diu que van a doblar l´energia, molt probablement augmentaran més del doble els camps d´electricitat.

En este cas, l´Ajuntament de Simat s´ha limitat nomès a cedir a IBERDROLA un local de propietat municipal per a fer la reunió, sense que cap dels integrants del Govern Local del PP haja estat present.

Això és preocupant, perquè almenys els que ens governen haurien de ser els primers en assabentar-se de quin perill pot tindre eixe augment de la potència, i de si està tot dins la normativa europea vigent sobre lleis de camps electro-magnètics.  

Ara mateix, sembla que ja hem baixat els braços i ens col·laran tot el que vulguen.

16 comentaris:

el guerrer de l'antifas ha dit...

En altres temps ens manifestèvem contra el pas de l'alta tensió, paralitzàvem la instal.lació de les torres jugant-nos denúncies i judicis. Ara els obrim les portes perque ens instal.len enfermetats a casa nostra. I ningú del govern municipal té un rato per acudir a ajudar als propietaris que van a vore com els doblen la potència que passa per dalt dels seus caps i els donen quatre xavos.
Vergonya, cavallers vergonya!!

el llanero solitari ha dit...

indiferencia o indignacio,hueu posat be de segur hahahaha i no es cas de risa.

Anònim ha dit...

La linia ya esta feta,no aver firmat Colom y atres el permis de OBRES,como en las copes a quejarse cuando el mal ya esta hecho,ahora la culpa del PP local

Anònim ha dit...

No, es que el PP ho fa tot be i no te la culpa mai de res, no?? Va ahí a apechugar i donar la cara pels veïns, a vore si es nota que en la Generalitat mana el mateix partit que en Simat

simat de la risa ha dit...

pero fan una reunio i no es presenta ningu del ajuntament??? mare meua

así mo se burlen tots. Som simat de la risa

Anònim ha dit...

"Vergonya, cavallers vergonya!!" ??????????????

Guerrer, ja no t'enrcordes de qui va firmar per a que passara????????

Era questió de temps que vulgueren augmentar la potència.... Tots volem neveres, congeladors, aires condicinats etc, etc, etc...... No volem tornar al temps de les carneres amb tela mosquitera de color verdet, tat???

el guerrer de l'antifas ha dit...

Les dones que van a passejar pel mig l'horta tindran el doble de probabilitats de patir una leucemia. L'ajuntamen no té res a dir ni a Iberdrola, ni als propietaris dels terrenys ni ales dones que passejen.
A estos que ara ens governen els dic el mateix que li vaig dir a Vicent:
Vergonya, cavallers vergonya!
si no aneu a defendre els interessos dels simaters aneu-se'n a casa que segur que hi ha gent al vostre partit que ho voldrà fer.

Anònim ha dit...

quina manieta tenen per acì de que cuant es demanen responsabilitats a l`ajuntament,tota la culpa la tenen els demes i per lo tant sebastian no te que menejar un dit per solucionaro.en este contexte perque lleva els pilons de manhatan,si estan per culpa de altres?i tot el que puga fer que no fasa res, perque com no eu feren els altres,i aixina pues que mon donen per ahi a tots i en pau.en la tonteria de que eu feren els altres o en la idiotà de perque no eu feren.
ATENCIÒ,el senyor rajoy ja esta avisant de que cuant entren depen de com estiga la cosa per dins faran o deixaran de fer,o siga que...tactica PP.

Anònim ha dit...

Perque no publikes el ant comentari. La linia no es de Iberdrola, es de RED ELECTRICA ESPAÑOLA, i el responsable el GOVERN DE ESPANYA.

Anònim ha dit...

pues posats a culpar tame podriem dir que els cables son de la fabrica COBRES LA ESPAÑOLA(per ejenple),les torres de HIERROS COSTA,el ciment de CEMENTOS EL DURO.
la cuestiò es sempre culpar a l`atre.tactica PP.

Anònim ha dit...

al de les 20:28 si no tens ni idea , no claves cullerà home!

Anònim ha dit...

Però que espereu del PP. Si han anat tota la vida darrere de l'esfoç dels altres. No volien Estatut d'Autonomia, ara són els qui s'aprofiten, no volien milloren socials, ni divorcis, ni avortaments, ni res de res. Tots els guanys que consegueix la societat tenen en contra al PP, com han de dir res contra l'alta tensió? Mentres tinguen bous, banderetes espanyoles, himnes ridiculs, seleccions amb jugadors d'altres paisos, panderetes i peliculetes espanyales tot va bé. Arreeeeeeee acaaaaaaaaaa.

Anònim ha dit...

Això es lo que tú eres un acaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Anònim ha dit...

xe facistet no et cabreges tant home.el de 18:21 a dit unes veritats tan groses que ta pillat a contrapeu, i el teu servell tot el que ha pogut procesar es eixe comentari tant escuet i al mateix temps que dona tanta informaciò sobre tù.

simat de la risa ha dit...

per al del 6 d’octubre de 2011 18:21

i tu de quin politic o partit politic esperes algo?

Anònim ha dit...

abans de signar es va fer molta força i es va retrassar tot el que es va poder amb manifestacions i anant al lloc però no estavem disposats a posar en perill el poc patrimoni que tenim perquè la cosa es va posar seriosa iLES DENUNCIES ja erEN A TÍTOL PERSONAL O VOSALTRES HAVEREU POSAT EL VOSTRE PATRIMONI EN PERIL??'