divendres, 21 d’octubre del 2011

Joan Serra, cap de llista d´Esquerra al Congrés dels Diputats per València.

El simater Joan Serra, ha estat l´escollit per l´Executiva Nacional d´Esquerra per ser el cap de llista a les pròximes eleccions al Parlament Espanyol per la província de València.


NOTA D´ESQUERRA PAÍS VALENCIÀ

Esquerra Republicana del País Valencià ha presentat els seus caps de llista a les Eleccions Generals que es celebraran el proper 20 de novembre. Joan Serra encapçala la llista d'ERPV per València, mentre Lluís Batallà és el cap de llista per Castelló i Mario Carbonell per Alacant. Els tres dirigents republicans tenen una dilatada experiència en política en l'àmbit local i municipal i, actualment, tots tres són regidors d'Esquerra als seus municipis: Mario Carbonell a Xixona, Lluís Batalla a Vinaròs i Joan Serra a Simat de la Valldigna.

En paraules de Serra, "treballarem sempre al costat del territori, de la mateixa manera que ho venen fent fins ara els diputats d'Esquerra a Madrid, sense oblidar temes que considerem clau com les polítiques socials, el reforçament de l'estat del benestar i la recuperació econòmica del nostre territori".

Carbonell ha volgut destacar la "gran responsabilitat" que suposa "representar l’única candidatura arrelada al País Valencià" i ha afegit que "davant la no política i la llibertat de mercats que ens venen PP i PSOE i a la qual estan apuntant-se EU i Compromís-Equo, hem de fer valdre la política".

Per la seua banda, Batalla ha manifestat que "els diputats d'Esquerra serem sempre el contrapunt a les dinàmiques que segueixen els grans partits espanyols. Partim de la filosofia de tocar de peus a terra i de fer front a eixe bipartidisme que impera al Parlament espanyol. Cal que fem notar els ciutadans que ha arribar l’hora de canviar una mica la musiqueta PP-PSOE per altres opcions, pensant en clau de País Valencià, i és molt important recuperar la consciència de país per poder exigir coses".