dimarts, 11 de març del 2014

Trofeu Falles de Raspall, amb Coeter II a Bellreguard.





Paco Luis (Coeter II) formarà parella amb Moltó al Trofeu de Falles de Raspall, al Trinquet de Bellreguard.


Una de les cites clàssiques en el calendari anual del raspall és el Trofeu Falles de Bellreguard, que reuneix tradicionalment als màxims exponents del camp professional de l’especialitat. Enguany no és una excepció, i l’empresa El Zurdo ha preparat un cartell de luxe amb una parella i tres trios en què es troben els jugadors més en forma del moment. La competició comença este dissabte i acabarà la setmana següent, el diumenge 23, amb la disputa de la gran final.

La primera partida posa en joc un dels equips més cridaners, la parella formada per Moltó i Coeter II. 
A la contra estaran Marrahí, Dorín i Xoto. La semifinal es planteja com un repte majúscul per a un duet que compta amb el número u actual, campió de la Lliga de raspall i l’Individual, Coeter II, flanquejat pel que es podria considerar com el rest més en forma del moment, Moltó de Barxeta, campió del Trofeu d’Hivern, finalitzat el passat dissabte a La Llosa de Ranes.

Per fer-li contra a una parella fora de sèrie es planta un trio amb la valentia, l’empenta i la treta potent de Marrahí al rest, i amb dos punters ràpids i experimentats en les grans cites com Dorín i Xoto. Del de Xeraco és digna de destacar la bona recuperació després dels problemes d’esquena que ha patit en els últims mesos, mentre que Xoto arriba al Trofeu Falles com a campió de la Sèrie B del Trofeu d’Hivern.

El Trofeu Falles continuarà diumenge amb la disputa de la segona semifinal, en la que Guille, Moro y Leandro III xocaran contra Punxa, Alberto i Canari. De nou apareixen alguns dels jugadors més en forma de la modalitat, cas de Guille, que ha encadenat grans actuacions a Bellreguard en les últimes setmanes, i que es va quedar a les portes del Trofeu d’Hivern, també acompanyat per Moro. El veterà punter d’Alcàntera del Xúquer aportarà l’experiència en este trio, mentre que el seu homònim en el bàndol rival, Alberto, farà el mateix amb Punxa i Canari.

Els guanyadors de les dues semifinals pugnaran pel títol el diumenge 23. Un dia abans, el dissabte 22, tindrà lloc la lluita pel tercer i quart lloc. El Trofeu Falles té 850 euros en premis en metàl·lic per als pilotaris. Totes les partides començaran a les 18.30 hores i aniran precedides de duels de juvenils.