dimecres, 26 d’octubre del 2011

El "faldero" de l´any: "Esperanza esta es tu Playa. Gandia es la playa de Madrid"


Que la gent de Gandia, i la resta d´habitants de La Safor-Valldigna tingam que agraïr alguna cosa al turisme del centre de la Península per revitalitzar econòmicament la zona, té un passe, i realment si és així s´ha d´agraïr.

Però l´exercici de falderisme i servilisme polític que va fer ahir l´Alcalde de Gandia del PP, Arturo Torró (empresari amb les seues empreses en concurs d´acreedors) exposant públicament a la Presidenta de la Comunidad de Madrid que esta es "su Playa, Gandia es la Playa de Madrid", és una falta de respecte a tots els valencians i la gent de Gandia.

ARTURO TORRÓ, "EL BOCAS" DE LA SETMANA.

11 comentaris:

el guerrer de l'antifas ha dit...

Seguim ofrenant noves glòries Aspanya i voreu com ens deixen....

Anònim ha dit...

Jajajaja, madrilenya havia de ser.

Anònim ha dit...

Sempre igual........ De Pepín no trageu rés....
Lo que diu Torró es simple politesse, quí no ha dit mai; Estàs en ta casa! Ara a vosatros vos agrada buscar-li tres peus al gat.
Nada nuevo bajo el Sol...

Anònim ha dit...

El que ha dit és el que els madrilenys diuen quan venen, el que van dir quan és va construir l'ave i el que els peperets ja fa temps que es vareu creure, que València és una sucursal de Madrid.
Com tu ben dius Nada nuevo bajo el sol, ja fa uns quants segles que ho som.

llaner solitari ha dit...

tu huas dit nada nuevo bajo el sol tota la vida erre que erre sumisos a la capi,dells no ix mai que la casa dells es nostra.

Anònim ha dit...

Ja sabem que els del pp donarien un rinyó per haver nascut en la Castellana. Tu ho has dit nada nuevo bajo el sol.

Anònim ha dit...

Tu saps qe no esta dit en la intensio q tu li vols donar.

Anònim ha dit...

a gandia en la elecciò de torro com a alcalde ,tenen tot el que es mereixen i mès.pero no tingeu presa que encara en traura de saladetes,aso no es res per a lo que te que vindre.a este tio no el poden vore ni els que li votoren pero per tocarli els collons a orengo vullgeren votar a torro i cuant va eixir no seu creien ni ells,conforne anaven digent que avia guanyat torro el personal es descollonava de la risa pensant que era una broma i ara estan flipant en colors.per aixo dic que dixemlos el que escupix cap a munt ja sabem el que li pasa.

Anònim ha dit...

Tu saps que no esta dit en la intensio que tu li vols donar.

Anònim ha dit...

El PRIMER que va começar va ser JUANITO LERMA a partir d'ahí lo que vullgau.
El vostre Mogort no calla en que tenim que difòndre el turisme, no anem a Fitur (Madrid) a dir les excelents qualitats que tenim i que per favor que vinguen, que estarán com a sa casa???

DEMAGOGOS es lo que sou....

Per cert, m'agarra asco de vore a Torró

Un votant del PP amb carnet.

Anònim ha dit...

veus? el que jo he dit.no el poden veure ni els seus.es un xulo pu...