dijous, 13 d’octubre del 2011

Queixes dels pares pel tancament de l´Escoleta des de la setmana passada.

Ens han arribat queixes de pares de xiquets que van a l´Escoleta, pel tancament d´esta durant 5 dies, des de dissabte passat.

Ni molt menys ens sembla que les queixes siguen de pares capritxosos que no poden "soltar" els xiquets. Alguns d´ells han tingut que deixar d´anar a treballar per fer-se càrrec d´ells, i de la forma en que està la situació laboral, no es per anar permetent-se eixos luxes.

Una bona planificació és fer torns de mestres en aquest tipus de "ponts" (si es que cal fer-los), ja que el servei està pagant-se per part dels pares i tots estos dies tancada l´Escoleta és fallar el servei.

L´Ajuntament haurà de revisar totes estes planificacions.


15 comentaris:

Anònim ha dit...

L'escoleta no s'ha tancat 5 dies, han sigut 2, concretament el dilluns i el dimarts i si açò s'ha fet és perquè l'ajuntament ho ha permés. Opinar i criticar ho podem fer tots, però sempre i quant es faça en el lloc que calga.

Anònim ha dit...

igual si no treballaren dissabtes i tot no faria falta tancar 5 dies per a descançar

Anònim ha dit...

q

Anònim ha dit...

Gràcies a l'equip de professionals que treballa a l'escoleta tots els pares estavem informats amb prou antelació dels dies que anaven a tancar, i ningú va protestar de res o almenys al lloc o a la persona corresponent. Pense que han sigut sols 2 dies i si s'ha fet es perquè està dins de la legalitat. Els pares de Simat deuriem d'apreciar el tipus d'escoleta que tenim i del servei que oferta, doncs ninguna del voltant ofereix tant horari (qualsevol escoleta municipal l'horari va de 9 a 13 i de 15 a 17 i dissabtes tancats) i és la que menys tanca al llarg de tot el curs escolar.

Anònim ha dit...

Aleshores tots els xiquets de l'escola que tenen festa en nadal , els pares i mares també es deixen la feina per quedar-se amb els seus fills??? Doncs no són ni un dia ni dos, són de dues setmanes i pico!!!!

Anònim ha dit...

pero esta pàgina es una pagina que servix per a criticar? perque la gent no sap fer atra cosa

Anònim ha dit...

A Simat sí, Simat de l'envetja, de la crítica, de la risa, etc, etc......

Anònim ha dit...

Nooooooooooooo, ara que mana el Pepe no critiquem que són uns santets.

Anònim ha dit...

A mi com a mare hem pareix molt be que és tancarà l'escoleta, que també tenen dret a descansar i s'ho tenen ben mereiscut.I no hem crec que ningun pare s'ha vaja deixat la feina per quedar-se amb el seu fill!!!!

Anònim ha dit...

pues 13:17.per com escrius no deuries de anar deixante moltes classes...

simatero3200 ha dit...

cotorra no censures que soles vaig enviar a unes cunates a tocar-se-la

Anònim ha dit...

A 21:15, serà perque tu no fas faltes d'ortografia!!!!

Anònim ha dit...

al 21:21-i tù?LISTO.que en tots els llocs couen faves,i per aci de doctes en segem ben pocs.

Anònim ha dit...

A 23:39 si a cas lista!!!I abans que diguera jo res m'han dit a mi aixina que llig un poquet i voràs qui és el docte!!!!

Anònim ha dit...

l´escoleta sols ha tancat dos dies. Els pares ja ho sabien ben be i ningú va dir res . A més a més les coses no es diuen per ahí en qualsevol lloc , les queixes on corresponga.I els pares es deixen la feina per tindre els fills?? no ho crec.El que hi ha en Simat és molta enveja ja està be de posar-se en la feina dels altres