dimecres, 7 de desembre del 2011

El BLOC de Simat torna a demanar a les Corts Valencianes la subvenció de les Festes Populars.


El Bloc de Simat, mitjançant el Grup BLOC-COMPROMÍS  a Les Corts Valencianes, va tornar a demanar per als pressupostos 2012 de la Generalitat, la subvenció de les Festes Populars Simateres, en total l´esmena per a ajuda a Festes de Simat, puja a 50.000 euros.

No és el primer any que el BLOC de Simat ho sol·licita, ja són 3 anys, encara que el resultat sembla serà el mateix de sempre, seran tombades pel PP.

Les esmenes van ser proposades pels grups municipals i col·lectius locals del BLOC en estes comarques per a promocionar les festes dels pobles. Segons Morera, Síndic del Grup COMPROMÍS, “una forma important de donar a conéixer la riquesa dels nostres pobles és mitjançant les seues festes. Els actes que se celebren en els de les comarques tenen un atractiu turístic de sobra i això pot atraure visitants que poden aportar molt a les economies locals. Nosaltres apostem per això, però el PP prefereix seguir organitzant festes per a ‘pijos’ de fora, la qual cosa lamentem profundament”.

Morera ha recordat que des del BLOC en l’àmbit local com des de Compromís a les Corts Valencianes, “continuarem defensant la importància que tenen les festes i el seu potencial turístic i per això volem dir als col·lectius festius de les comarques que amb Compromís poden comptar perquè nosaltres creiem i valorem el que fan”.

Sempre ixiran ara els que diuen que es demanar per demanar, però no és així, perquè igual estem pagant les Festes del nostre poble, com els "saraos" que s´organitzen a València, Castelló i Alacant, on el PP si que subvenciona i no 50000 euros, si no que li "afegeix" uns 0000 més.