divendres, 9 de desembre del 2011

Francesc Romeu visita hui Simat.

El candidat a Secretari General dels Socialistes Valencians, Francesc Romeu, estarà hui a Simat reunit amb la militància de la comarca Safor-Valldigna.

Romeu, mantindrà este encontre amb la militància de la comarca per explicar-los el seu projecte de regeneració del Socialisme Valencià, un PSPV (o el que queda d´eixes sigles) que ha tocat fons i es troba en el moment més difícil de tota la seua història. Segons Romeu, es necessari obrir despatxos i que es "ventile" per complet l´organització, molt acomodada per les "famílies" que la gestionen des de fa dècades, i on bac rere bac perdent totes les eleccions des de fa més de 16 anys, ningú ha deixat la seua poltrona.

Francesc Romeu va nàixer el 21 de maig de 1974 a Silla, municipi valencià de la comarca de l'Horta Sud.

Allí, en aquest lloc de tradició i Albufera, va començar la seua activitat política com a regidor en
1995. Romeu és llicenciat en Dret en la Universitat de València en la promoció 1992-1997, advocat i estudiant de segon cicle de Ciències Polítiques en la Universitat Oberta de Catalunya. Des de 1995 ha desenvolupat diferents càrrecs i responsabilitats orgàniques i institucionals dins del Partit Socialista.

Com a advocat, col•legiat a València, ha exercit funcions en empreses com Aigües de l’Horta i Auditem.

Al setembre de 2008 va recórrer les diverses agrupacions socialistes de la Comunitat Valenciana amb la intenció de presentar la seua candidatura a la Secretaria General del PSPV-PSOE, a la qual no va arribar a optar en primera persona. En l'actualitat és membre del Comitè Federal del PSOE. A més, des de setembre de 2009, i després de dirigir durant quatre anys la Fundació Jaime Vera, és Director Corporatiu d'Accessibilitat, Innovacció i Sostenibilitat de Renfe.

El 15 de juliol de 2011 Romeu va presentar un document obert que serveix de base per a la transformació del PSPV-PSOE, amb la intenció de liderar un projecte capaç de recuperar els valors de l'esquerra, la confiança dels ciutadans i les institucions valencianes.

Romeu s'ha forjat una trajectòria personal, política i professional al llarg dels últims anys en la qual destaca per la seua proximitat, accessibilitat, gestió empresarial i la seua capacitat d'innovació, tant en el seu treball com en les seues idees dins del Partit Socialista.

Consulta el projecte de Francesc Romeu de renovació dels Socialistes Valencians, fent click a la imatge;